Sürdürülebilir Sanayi Ürünleri, IBIA Expo Fuarı’nda Sergilenecek

IBIA Expo Fuarı, ulusal ve uluslararası yatak makine ve yan sanayi sektörlerinin önde gelen temsilcilerini bir araya getirerek bu yıl sürdürülebilir sanayi ürünlerini sergileyecek. Bu etkinlik, sektörün önemli oyuncularını buluşturarak sürdürülebilir ürünlerin vurgulanacağı bir platform sunacak.

Fuar, 28 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayacak. Fuarda, çeşitli bitkilerin özlerinden elde edilen yatak ürünleri sergilenecek ve sürdürülebilir yatak yan sanayisinin önemi vurgulanacak.

Sürdürülebilir ürünler, fuarın gözdesi olacak

Güneş panelleri tarafından üretilen yüzde 100 yeşil enerji ile üretilen temiz yapıştırıcılar ve ürünler de fuar kapsamında tanıtılacak. Aynı zamanda atıklardan geri dönüşüm yoluyla elde edilen elyafların kullanımına odaklanarak, yatak makine ve yan sanayi sektörlerinde sürdürülebilir üretimin önemine vurgu yapılacak. IBIA Expo’da, farklı bitkilerin özlerinden elde edilen yatak kılıfları sergileneceği gibi daha önce dünyada üretilmemiş ürünler de ziyaretçilere sunulacak.

Isırgan otunun sağladığı faydalarla üretilen ısıyı koruyan yatak kılıfları ve keten tohumu yağı kullanılarak hijyenik yapıya sahip doğal özlerle üretilen yatak kılıfları, fuarın en popüler ürünleri arasında yer alacak.

Nane özleriyle tasarlanan uyku sırasında ferahlık hissi sunmayı amaçlayan ve gül proteini içeriğiyle rahat bir uyku deneyimi sunan yatak kılıfları, bu yıl fuara ilk kez katılacak. Ayrıca dünyada ilk kez mikroalglerden üretilen, hızlı kuruma özelliği ve su itici özelliğiyle yüksek konfor sağlayan yatak kılıfları da ziyaretçilere tanıtılacak.