İkinci NPE2024 Açılış Konuşmacısı Açıklandı

Fanuc Amerika Başkanı ve CEO’su Michael Cicco, plastik endüstrisinin otomasyon ve yapay zekanın gücünü nasıl ortaya çıkardığına değinecek.

Fanuc Amerika Başkanı ve CEO’su Michael Cicco, Mayıs ayında Orlando, Florida’da düzenlenen NPE2024‘te onaylanmış ikinci açılış konuşmacısı olacak ve plastik endüstrisinin robotik, yapay zeka ve otomasyonun gücünü nasıl ortaya çıkardığı hakkında konuşacak. Cicco, 6 Mayıs sabah saat 8’de Orange County Kongre Merkezi (OCCC) Chapin Tiyatrosu’nda yapacağı konuşmada bu teknolojilerin plastik üretiminde nasıl devrim yarattığını ele alacak. Bu, NPE’nin ilk kez iki açılış konuşmacısına sahip olması. BASF CEO’su Michael Heinz’in sürdürülebilir uygulamalara ilişkin açılış konuşmasını 8 Mayıs sabah saat 8’de aynı mekanda yapması planlanıyor.

NPE Plastik Sektörü İçin Enerji Veren Bir Platform

Cicco, “NPE’nin mirasının bir parçası olduğum için heyecanlıyım” dedi. “Bu fuar, plastik endüstrisinde meydana gelen inanılmaz gelişmeleri görmek için heyecan verici bir platform. Çeşitli endüstrilerdeki tartışmaları teşvik etmeyi ve küresel zorlukların üstesinden gelmek için plastik endüstrisinde otomasyonun gücünden nasıl yararlanabileceğimizi keşfetmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.

“NPE, inovasyon ile gerçek dünya çözümleri arasındaki boşluğu kapatmak için eşsiz bir fırsat sunuyor ve burada başlatılan görüşmelerin plastikler için daha parlak bir geleceğin yolunu açacağından eminim.”

Cicco, 2016’dan bu yana Fanuc’un CEO’su olarak görev yapıyor. 1999’da katıldığından beri şirkette yazılım/kontrol müdürü ve Güney Kaliforniya tesisinin bölge satış müdürü de dahil olmak üzere birçok yönetim pozisyonunda bulundu. 2005 yılında yetkili sistem entegratörü satış grubunun ulusal hesap yöneticisi rolüyle Fanuc’un Rochester Hills, MI’daki genel merkezine taşındı. Daha sonra çeşitli robot bölümü gruplarının genel müdürü oldu ve 2015 yılında Kuzey ve Güney Amerika satış ve uygulamadan sorumlu başkan yardımcılığına terfi etti.

Plastik İşlemenin Geleceği

Plastik Endüstrisi Derneği Başkanı ve CEO’su Matt Seaholm şunları söyledi: “Michael’ın plastik üretiminin geleceğine ilişkin görüşleri, düşündürücü tartışmalara ilham kaynağı olmayı vaat ediyor ve plastiğin geleceği konusunda heyecanı ateşleyecek.” “Pazartesi açılış konuşması inanılmaz bir haftanın gidişatını belirleyecek. NPE sürekli olarak sektördeki en parlak beyinleri cezbetmektedir ve bu yılın açılış konuşmaları katılımcılar için öne çıkanlar arasında yer alacaktır.” Fanuc’un dünya çapında kurulu 40 milyondan fazla robotik, CNC ve Robomachine ürünü bulunmaktadır. NPE’deki W773 standındaki şirketi ziyaret edin .