Kibar Holding’e “Fırsat Eşitliği Modeli” Sertifikası

Kibar Holding, eşitlikçi insan kaynakları uygulamaları ve kadın istihdamını destekleyen politikalarıyla Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) tarafından verilen Fırsat Eşitliği Modeli (FEM) sertifikasını almaya hak kazandı.

KAGİDER Başkanı Emine Erdem, Kibar Holding’in bağımsız bir değerlendirme sürecinden başarıyla geçerek Fırsat Eşitliği Modeli (FEM) sertifikasını almaya hak kazandığını ve bu sertifikanın Kibar Holding’in toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadın güçlenmesine verdiği önemi ulusal ve uluslararası kamuoyu nezdinde onayladığını belirtti.

Erdem, “Kadın ve erkeklerin bir arada, eşit haklara sahip olarak yaşadığı bir dünya hayalimiz var. Kibar Holding bu hayalimize ortak olup FEM ailemize katıldığı için çok mutluyuz. Birlikte daha güçlü olarak hayalimizi hep beraber gerçekleştireceğimize inancımız tamdır. Kibar Holding’i tebrik ediyor, tüm şirketleri insan kaynakları politikalarında fırsat eşitliği ilkelerini sahiplenmeye davet ediyoruz.” dedi.

Kibar Holding CEO’su Haluk Kayabaşı, Kibar Holding’in 2025 Sürdürülebilirlik Stratejisi’nin rehberliğinde fırsat eşitliğine yönelik çalışmalarına hız kazandırdıklarına işaret ederek, aşağıdaki ifadeleri kullandı:

“Eşit ve aydınlık geleceği ancak kadınların iş hayatına etkin katılımı, fırsat eşitliğinin eksiksiz sağlanması ve adil insan kaynakları uygulamaları ile şekillendirebiliriz. Bu inançla hayata geçirdiğimiz BİZ Eşitiz çalışmalarımızın çatısı altında sorumluluk almaya devam ediyoruz. Bu gayretlerimizin çıktılarını FEM sertifikası ile taçlandırmış olmak bizler için motivasyon kaynağı. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımı tebrik ediyor, KAGİDER’e öncü çalışmaları için şükranlarımı sunuyorum.”