Savunma Sanayide Üretim Büyük Güce Sahip

Makina, üretimi destekleyen kalite yönetim süreçleri ile öne çıkan Vision Wide’ı Türkiye’de hizmete sunuyor.

Üretimi destekleyen kalite yönetim süreçleri, büyük parçaların üretim standardını sağlama ve üretim verimliliği gibi konularda geliştirdiği teknolojiler ile öne çıkan Vision Wide, Türkiye’de hizmete sunuluyor.

GNC Makina, savunma sanayi alanında güçlü bir çözüm sağlayıcısı olan Vision Wide’ın tüm satış, servis ve yedek parça temini süreçlerinde Türkiye’de tam yetkili destek sağlıyor. Tayvan menşeili marka Vision Wide, ultra büyük ve hassas parçaların işlenmesinde ortaya koyduğu yeniliklerle sektöre yön veriyor ve aynı zamanda birçok ürün patentine sahip.

2021 yılında piyasaya sunulan SF Serisi ile Vision Wide, X eksende 4100 mm’ye kadar, Y eksende 2700 mm’ye kadar ve Z eksende 1020 mm’ye kadar hareket imkanı sağlayabiliyor. Ayrıca, tabla genişliği 4000×1800’e kadar genişleyebilen ve kolon arası mesafe 2100 mm’ye kadar olan yenilikçi olan SF Serisi, tasarımıyla Award Design ödülü kazanan bir seri olarak öne çıkıyor. Bu seri, çok kademeli bir sürgülü kapı sistemi, askı tipi kontrol paneli ve kendine özgü Fanuc tabanlı VW-FX yazılımı ile kullanıcılar için pratik çözümler sunuyor.