3.5 Milyon KOBİ, CEO Programından Faydalanacak

Türkiye’deki yaklaşık 3,5 milyon KOBİ’nin yönetici ihtiyaçlarının karşılanmasını hedefleyen İstanbul Ticaret Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi, CEO Sertifika Programı ile Türk KOBİ’leri geleceğe hazırlıyor.

SEM’in e-Devlet Onaylı Sertifika programında yönetim ve iş geliştirme, insan kaynakları, finansal stratejiler, pazarlama ve satış, üretim ve dijitalleşme gibi alanlar bulunuyor. Programdan faydalanacak şirketlere nitelikli yöneticiler geliştirilmesi hedefleniyor.

Program koordinatörü Prof. Dr. Murat Kasımoğlu, “Türk KOBİ yöneticileri için geliştirilen bu eğitim programının; yönetim, finans, satış ve büyüme süreçlerine önemli katkı sağlayacağını” belirtti.

Accessland kurucusu ve CEO’su Nihal Temur Ocak ise, “CEO programı Türkiye’de bir ilk. Eğitim ve iş geliştirme, insan kaynakları, finansal stratejiler, pazarlama ve satış, üretim ve dijitalleşme sertifika programının ana konu başlıkları. CEO’lar, genel müdürler, genel müdür yardımcıları, KOBİ’lerin; hissedarları, veliahtları, üst düzey yöneticileri, üst düzey yönetici adayları katılım sağlayabilir.” şeklinde ifade etti.