Yeşil Çelik Zirvesi İçin Geri Sayım Başladı

Yeşil dönüşümün yol haritalarını tartışmayı ve geleceğin fotoğrafını çekmeyi hedefleyen Yeşil Çelik Zirvesi, 9 Mayıs’ta gerçekleşecek.

Yeşil dönüşümün önemli bir alanı olan çelik endüstrisindeki yenilikçi ve sürdürülebilir yaklaşımları ortaya koymayı, çelik sanayinin yeşil dönüşümünde yol haritalarını tartışmayı ve geleceğin fotoğrafını çekmeyi hedefleyen Yeşil Çelik Zirvesi, SteelData organizasyonu ile 9 Mayıs 2024 tarihinde Marriott Asia Hotel İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Tosyalı Holding’in Ana Sponsor olarak desteklediği zirvede, Tatçelik ve Huawei Smart PV Türkiye (Altın Sponsor), Energy Nova A.Ş. | Güneş Enerjisi Sistemleri (Enerji Sponsoru) ile AĞIR HADDECİLİK A.Ş. ve Metsims Sustainability Consulting (Bronz Sponsor) firmaları da etkinliği sponsorlukla destekleyen diğer firmalar arasında yer alıyor.

Sizler de, yeşil dönüşümün önemli bir alanı olan çelik endüstrisindeki yenilikçi ve sürdürülebilir yaklaşımları tartışmak üzere, 9 Mayıs 2024 tarihinde İstanbul’da düzenlenecek Yeşil Çelik Zirvesi’ne katılarak, çelik sanayinin yeşil geleceği ile ilgili tartışmalara ortak olabilirsiniz.

Çelik endüstrisinde sürdürülebilirlik ve çevresel etkiyi azaltma çabalarını vurgulamak, bu alanda farkındalığı arttırmak, ilerlemeyi teşvik etmek, son gelişmeleri ve geleceğe dair beklentileri tartışmak amacıyla düzenlenen zirveye, sektör liderleri, sektör oyuncuları, çelik kullanıcıları, hammadde tedarikçileri, akademisyenler, politika yapıcılar, enerji firmaları, danışmanlık firmaları, teknoloji tedarikçileri ve çevre firmalarının katılımcılar arasında yer alacağı bulunacağı zirvede, en son gelişmeler, en iyi uygulamalar, beklentiler, projeksiyonlar paylaşılacak. Bu özel etkinlik, çelik ve yeşil enerjinin kesişim noktasında yenilikçi fikirlerin ve sürdürülebilir çözümlerin paylaşılacağı, sektörün geleceğini şekillendirecek diyalog ve işbirliği fırsatları için güçlü bir platform sunuyor.