Yerli Girişim WAGPT, ChatGPT Teknolojisini WhatsApp’a Getiriyor

Yapay zekâ sohbet robotu ChatGPT teknolojisi, WAGPT aracılığıyla WhatsApp uygulamasına entegre ediliyor. Bu sayede kullanıcılar, daha akıllı bir sohbet deneyimi yaşıyor.

Yerli girişim WAGPT sayesinde dünya genelinde en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, ChatGPT ile bir araya geliyor. Arkasında yerli bir ekibin olduğu bu entegrasyon ile WhatsApp kullanıcılarına yapay zekâ deneyimi sunuluyor ve anlık mesajlaşma uygulamasının zenginleşen özellikleriyle daha akıllı bir sohbet deneyimi yaşanıyor.

ChatGPT teknolojisinin WhatsApp üzerinde kullanılmasını sağlayan WAGPT, erken aşamada Türkiye’nin en tutkulu girişimcilerine ve yaratıcılarına destek sağlayan “Komünite” platformu tarafından destekleniyor. WAGPT, Komünite üyelerine sınırsız ve ücretsiz erişim sağlıyor.  

ChatGPT teknolojisi giderek popülerleşirken mobil kullanımda bazı sınırlamalar ortaya çıkıyor. Ancak WAGPT, bu sorunu çözerek WhatsApp kullanıcılarına merak ettikleri her konuda yanıt verebiliyor. GPT 3.5 Turbo teknolojisi ile geliştirilen WAGPT, OpenAI tarafından desteklenen dillerde çalışıyor ve kullanıcılara hem yazılı hem de sesli mesajlara yanıt verme imkânı sağlıyor. Özellikle hareket halindeyken sesli mesajların tercih edildiği günümüzde, WAGPT’nin bu özelliği oldukça kullanışlı hale geliyor. Bu sayede ChatGPT teknolojisi, WhatsApp üzerinden daha hızlı ve kolay bir şekilde kullanılabiliyor.

WAGPT, halihazırda grup sohbetlerinde kullanımı mümkün olmayan ancak zamanla kişiselleştirilmiş cevaplar veren bir teknoloji. Hem iOS hem de Android uygulamalarında, masaüstü ve web WhatsApp’ta kullanılabiliyor. Bu sayede kullanıcılar, istedikleri herhangi bir cihazda WAGPT’yi kullanarak cevaplar alabiliyorlar.

Platform yöneticileri, WAGPT kullanıcılarının konuşmalarının üçüncü şahıslar tarafından okunup okunmayacağı ile ilgili endişeleri gidermek için şifreleme algoritmalarına güvendiklerini belirttiler. Yalnızca yasal gereklilikler veya kullanıcıların şikayetleri gibi belirli konularla sınırlı olarak yazılara erişebileceklerini açıkladılar.