Yazılım ve Ar-Ge Devleri Gebze’de Buluşuyor

TEYDEB tarafından uygulanan Özel Sektöre Ar-Ge ve Yenilik Destekleri kapsamında Gebze’de Yazılım ve Ar-Ge etkinliği düzenleniyor.

TÜBİTAK TEYDEB Başkanlığı ve TOBB Türkiye YAZILIM Meclisi işbirliği ile Gebze Ticaret Odası ev sahipliğinde bir yazılım etkinliği düzenlenecektir. Etkinlik kapsamında, 19. ve 41. Meslek Komiteleri, TEYDEB tarafından uygulanan Özel Sektöre Ar-Ge ve Yenilik Destekleri programları ile TOBB Yazılım Meclisi faaliyetleri hakkında bilgi verilecektir.

Etkinlik, 12 Aralık Salı günü saat 14:00’te Gebze’de bulunan TÜBİTAK MAM Kampüsü UME Konferans Salonu’nda gerçekleşecektir. Programa, Ar-Ge ekosisteminde faaliyet gösteren firmaların katılımı beklenmektedir.

Gebze’de bulunan 4 teknoloji geliştirme bölgesinde faaliyet gösteren girişimciler ve firmaları kapsayan 19. Ar-Ge ve 41. Yazılım nolu Meslek Komiteleri, Türkiye’nin en yüksek Ar-Ge ve yazılım yoğunluğuna sahip bölgesi olan Gebze’deki etkinlikte yer alacaklardır.

Etkinlik hakkında: https://www.gebzeto.org.tr/tubitak-teydeb-destekleri-programi-daveti/

Etkinlik Programı: chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/https://www.gebzeto.org.tr/wp-content/uploads/2023/12/Program_Akisi-1.pdf

Kayıt İçin: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdEBD-4iBdBN2xG_FgAV0ntAhjiXRQLuG1Dl9YbUjnCJ0OlwA/viewform?pli=1