Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı IDEF’23 Başladı

“İDEF’23, dünyanın en büyük dördüncü savunma sanayi fuarı olarak kapılarını ziyaretçilere açtı. Bu etkinlikte, yerli savunma sanayi firmalarının yeni ürünleri tanıtılacak.”

İstanbul’da gerçekleştirilen Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı IDEF’23, kapılarını açtı. 25-28 Temmuz 2023 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi‘nde savunma sanayi ve havacılık teknolojileri sergilenecek. Fuara savunma sanayi alanında faaliyet gösteren profesyoneller ve bu alana ilgi duyan öğrenciler katılabiliyor.

IDEF’23, katılımcı firma sayısı bakımından dünyanın en büyük dördüncü savunma sanayi fuarı olarak, 689 yerli ve 772 yabancı olmak üzere toplamda 1.461 firmanın teknolojilerini sergiliyor. Ayrıca, 81 ülkenin 189 heyeti de fuarı ziyaret edecek. IDEF, yerli ve yabancı resmi heyetler ile katılımcı firmalar arasında çeşitli iş birliği görüşmelerine olanak sağlayacak ve ayrıca önemli projelere ilişkin sözleşmeler imzalanacak.

ASELSAN, ROKETSAN, STM, TUSAŞ, TEI, METEKSAN, CANiK ve FNSS gibi yerli savunma sanayi firmalarının yeni ürünleri IDEF’23’te tanıtılıyor. IDEF’23, 28 Temmuz’da sona erecek.