Petcore Europe’a Kayıtlar Başladı

“Konferansımız, makine üreticilerinden PET geri dönüşümcülerine ve marka sahiplerine kadar PET değer zincirinin her yerinden oyuncuları bir araya getiren yıl içindeki tek etkinliktir. Petcore şu anda yaklaşık 160 güçlü üyeye sahiptir ve tüm farklı sektör oyuncularını bir araya getirmektedir. Bu nedenle, benzersiz bir bakış açısı sunuyor ve konferans, sektörün çeşitli yönlerinden meslektaşlarla iş konuşmak ve ağ kurmak için mükemmel bir fırsat sunuyor.” – Antonello Ciotti, Petcore Avrupa Başkanı

Yıllık Konferans 2024, çeşitli çalışma gruplarımızın başarıları hakkında rapor vermenin yanı sıra, PET değer zincirinin son yıllarda karşılaştığı temel zorlukları da araştıracak: pazar dinamikleri, analitik yöntemlerin iyileştirilmesi, mikro plastikler: yeni gelişmelerle ilgili güncellemeler geliştirilen analitik yöntemler, güncel ve gelecekteki düzenleyici AB sorunları ve diğer birçok anlayışlı konu. P&PWR’deki gelişmeler doğrultusunda PET değer zincirine yönelik beklentilerini ve hedeflerini anlatacak Avrupa Komisyonu ve Avrupa Parlamentosu’ndan üst düzey konuşmacıları ağırlayacağız.

İlk gün, kurumlar ve iş dünyasının çok çeşitli konulara değinen üst düzey müdahaleleri yer alacak. Etkinliğin ikinci gününde ise tüm Petcore Avrupa Çalışma Gruplarından 10 Teknik Müdahale gerçekleşecek. Katılımcıların gerçek zamanlı olarak soru sorma ve görüşlerini paylaşma şansına sahip olacakları, PET endüstrisinden uzmanların ve izleyicilerin katılacağı kapsamlı bir Soru-Cevap oturumunun ardından ÇG Başkanı tarafından bir sunum gerçekleştirilecek.