Metal Expo 28 Eylül’de Başlıyor !

EURASIA İSTANBUL, 28 Eylül – 01 Ekim 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi, 9. ve 10 salonlarda kapılarını ziyaretçi ve katılımcılarına açıyor.

 Bu yıl, dördüncü kez düzenlenecek METAL EXPO; sektör katılımcılarının büyük ilgisiyle birlikte fuar alanının tamamını doldururken, yeni bir rekora da imzasını atmış oldu.

Bugün, Metal Expo Eurasia İstanbul Fuarı başlangıç seviyesinin iki katı büyüklükte ve demir çelik endüstrisindeki tüm sivil toplum örgütlerinin desteğini alan; Çin’den Peru’ya, Rusya Federasyonu’ndan Senegal’e kadar yayılan bir coğrafyada adını duyuran; katılımcılarına, bu coğrafyalardaki demir çelik tüketicilerine dokunma fırsatı sağlayan küresel bir organizasyona dönüşmüş durumda.

2022’de Sektörün Uluslararası Buluşma Noktası Oluyor

Son yıllarda yaşanan tüm küresel zorluklara rağmen, Türk Demir Çelik Endüstrisinin destekleri ile üç kez üst üste düzenlenme başarısı gösteren METAL EXPO; bu yıl, 28 Eylül – 01 Ekim tarihleri arasında küresel demir çelik ticareti yapan firmaların odağında yer alarak, ihracatta yeni kanallar arayan demir çelik endüstrimizi küresel pazarlara taşıyacak.

Azerbaycan Çelik Derneği METAL EXPO’da

İran’ın önemli sanayi oluşumlarının başında yer alan Azerbaycan Çelik Derneği, METAL EXPO ’da. 12 milyon ton yıllık üretim kapasitesine sahip İran’ın kuzey batısında yer alan Azerbaycan Çelik Endüstrisi, 60’ı aşkın işletme ile bölge ekonomisinde çok önemli bir yere sahiptir. 47 üyeye sahip ‘Azerbaycan Çelik Birliği’ 7 üyesi ile katıldığı Metal Expo’da yer alarak ihracat kapasitelerini artırmayı, Türkiye’deki fuarı ziyaret etmesi beklenen elliyi aşkın ülkeden ziyaretçilerle yeni ticari anlaşmalar ve iş birliklerini hedeflemekte.

Sürdürülebilir Yeşil Bir Gelecek için EKÖK Konferansı METAL EXPO ’da

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, GALDER ve Karabük Üniversitesi Demir Çelik Enstitüsü tarafından düzenlenecek olan EKÖK (Entegre Kirlilik Önleme ve Kontrolü) Paneli, METAL EXPO’nunbirinci günü, 28 Eylül Çarşamba, ana fuaye alanında gerçekleşecek.

T.C. Ticaret Bakanlığı METAL EXPO’ya Alım Heyeti Desteği Sağlıyor!

T.C. Ticaret Bakanlığı, İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) Genel Sekreterliği ve Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB )tarafından hayata geçirilecek Alım Heyeti Programı ile METAL EXPO’yadestek sağlıyor.

Uluslararası Fuar Olma Yolunda UFI Sertifikasyonu

Uluslararası fuar olma yolunda UFI sertifikasyon sürecini başlatan Metal Expo Eurasia İstanbul, 2023 yılında katılımcılarına ve ziyaretçilerine ‘UFI ApprovedEvent’ olmanın avantajlarıyla hizmet sağlamayı planlıyor.

Online Davetiyenizi Hemen Almak İçin Tıklayın.