Formnext Bir Sonraki Seviyeye Adım Atıyor

Formnext 2023, 771 katılımcı ve açılışına 2 ay kala 50.000 m²’den fazla rezerve edilen brüt alanıyla neredeyse bir önceki yılın rakamlarına ulaşıyor.

İçerik açısından da, Eklemeli Üretim ve modern endüstriyel üretime yönelik dünyanın önde gelen ticari fuarı yeni standartlar belirleyecek. Eklemeli Üretimde kim kimdir, tüm süreç zinciri boyunca yenilikleri gösterecek.

Ayrıca, destek programı çok sayıda heyecan verici gelişmeyi de sunacak. AM hizmet sağlayıcıları ve sürdürülebilirlik gibi konulara özellikle odaklanılacak. Bu yılın Kuzey Avrupa ortak bölgesi de önemli bir rol oynayacak.

Sanayileşmiş ülkelerin çoğunda ekonomik kalkınma oldukça sınırlı. Ancak Formnext, mükemmel kayıt rakamlarına sahip olmasıyla dikkat çekiyor ve bu, Eklemeli Üretim endüstrisinin dinamik gelişimini yansıtıyor.

Ziyaretçiler, 7 – 10 Kasım 2023 tarihleri ​​arasında Formnext’te birçok yeniliği ve dünya prömiyerini sabırsızlıkla bekliyor. Ziyaretçi olarak kaydolmak isteyen herkes, 10 Ekim‘e kadar cazip erken kayıt indiriminden yararlanmaya devam edebilirler.

Dünyanın dört bir yanından tanınmış AM tedarikçilerinin yanı sıra birçok start-up ve köklü endüstriyel şirket, malzeme, yazılım, tasarım, donanım, üretim çözümleri, işlem sonrası ve kalite güvencesi de dahil olmak üzere tüm katmanlı üretim sürecini kapsayacak.

Halihazırda oldukça yüksek olan uluslararası katılımcı sayısı daha da artarak yüzde 60’ın üzerine çıktı ve dünya genelindeki imalat sanayi profesyonellerinin ilgisini çekti. Çok sayıda ortak stant, Formnext’in küresel erişiminin altını çiziyor. Hessen Trade and Invest, Bayern Innovativ, Berlin Partner ve Chemnitz Sanayi ve Ticaret Odası’nın köklü varlıklarına ek olarak, uluslararası işbirliklerinin sayısı da arttı ve bu kez Avustralya’dan Canada Makes, Nordic Pavilion ve Victoria Hükümeti gibi katılımcıları içeriyor.