Eşarj ve Elektrikli Araç Kiralama Platformu Voltify İle İş Birliği

Enerjisa Enerji’nin iştiraki olan elektrikli araç şarj istasyonu operatörü Eşarj, elektrikli araç kiralama platformu Voltify ile iş birliği yapma kararı aldığını duyurdu.

Bu iş birliği çerçevesinde, Voltify’a ait araçlar enerji ihtiyaçlarını güneş ve rüzgar enerjisinden karşılayacak şekilde tasarlanacak.

Enerjisa Enerji’nin bağlı şirketi olan elektrikli araç şarj istasyonu işletmecisi Eşarj, elektrikli araç kiralama platformu Voltify ile iş birliği yapma kararı aldığını açıkladı. Bu anlaşma gereği, Voltify’e ait araçlar enerji ihtiyaçlarını güneş ve rüzgar enerjisi kullanarak karşılayacaklar.

Enerjisa Enerji CEOsu ve Eşarj Yönetim Kurulu Başkanı Murat Pınar

Fiyat Avantajı Olacak

Açıklamada görüşlerine yer verilen Enerjisa Enerji CEO’su ve Eşarj Yönetim Kurulu Başkanı Murat Pınar, gerçekleştirilen iş birliğinin elektrikli araç kullanımını daha kolay ve erişilebilir hale getirecek bir ekosistem oluşturacağını belirtti. Elektrikli araçların, çevre dostu teknolojileri ve düşük karbon salımıyla sürdürülebilirliğin temel taşlarından birini oluşturduğuna dikkat çeken Pınar, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Elektrikli araç kullanımının bir macera olarak adlandırıldığı bir dönemi geride bıraktık. Artık toplum olarak sürdürülebilir bir dünya için ihtiyacın ne olduğunu ve buna yönelik hem bireysel hem de toplumsal olarak hangi aksiyonları almamız gerektiğini her geçen gün daha fazla anlıyoruz. Öte yandan Eşarj ve Voltify iş birliği ile elektrikli araç kullanımı sadece çevreci değil, fiyat ve deneyim avantajlı olacak. Voltify, Eşarj gibi sektöründe öncü bir şirket ve bu güçlü iş birliğinin her iki paydaşın müşterileri için ciddi bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Eşarj ile Voltify’ın güçlü bir sinerji ile çarpan etkisini ortaya çıkartması, müşterilerimizin elektrikli araç kullanımına yönelik kafalarındaki soru işaretlerini kaldıracak ve bu alanda yeni fırsatlar doğuracak. Amacımız, daha iyi bir geleceğe katkıda bulunmak ve müşterilerimize her zaman en iyi deneyimi sunmak.”

“Hem deneyim hem maliyet avantajı sağlayacak”

Voltify Kurucu ve CEO’su Mehmet Yiğit ise, bu iş birliğinin Voltify abonelerine hem deneyim hem maliyet açısından fayda sağlayacağını belirterek, “Hedefimiz, elektrikli araç kullanımının yaygınlaşmasının önünü açmak için kullanıcıların deneyimini her anlamda iyileştirmek. Şarjlanma ise elektrikli araç deneyiminin en önemli bileşenlerinden biri olduğundan, stratejik odak alanlarımızın başında geliyor” diye konuştu.