Vodafone, 50 Bin Eski Cihazı Geri Dönüşüme Kazandırdı

Vodafone, Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme hedefiyle faaliyet gösteren bir kuruluş olarak, Vodafone FLEX adı verilen yeni nesil perakende anlayışını başarıyla hayata geçirdi.

Vodafone FLEX’in “Seç Seç Al” ilkesiyle sunulan bütçe dostu fırsatlar, indirim avantajları ve çeşitli ödeme kolaylıklarını müşterilere sunuluyor. Proje bir yılı aşkın bir süredir aktif olarak hizmet veriyor.

Vodafone FLEX’in toplam 10’dan fazla kategoride binlerce ürünle sunduğu seçenekler, son 1 yıl içerisinde yaklaşık 3 milyon teknolojik ürün ve satış sonrası hizmet paketiyle müşterilere ulaştırıldı. Bu süreçte, 50 binden fazla eski cihaz geri dönüşüme kazandırılarak yeşil bir gezegen hedefine katkı sağlandı.

Vodafone, Geri Dönüşümle Yeşil Bir Gezegen İçin Çalışıyor

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, konuyla alakalı “Biz daha fazla cihazın çekmecelerden çıkarılıp yeniden ekonomiye kazandırılmasını istiyoruz. Çünkü bu cihazlar yeniden dönüştürülerek daha yeşil bir gezegen oluşmasına önemli katkı sağlıyor.” şeklinde konuştu. Vodafone FLEX, mağazalarda başlatılan yeni nesil perakende dönüşümünün önemli bir parçası olarak konumlanıyor. Şahin, Vodafone FLEX’in geniş ve çeşitli ürün portföyüyle müşterilerinin ihtiyaç ve taleplerini karşılayan son teknoloji dünyasına işaret ederek “Ürünü seç, ödemeni seç ve kolayca al” ilkesine dayanan yapısıyla öne çıktığını vurguladı.

Meltem Bakiler Şahin, “Buna göre, müşterilerimizin ihtiyaç duyabilecekleri çeşitli teknolojik ürünleri portföyümüzde bulunduruyoruz. Müşterilerimiz, 12 aya varan ödeme kolaylığı ve kredi kartsız alışveriş dahil çeşitli ve esnek ödeme avantajlarından yararlanabiliyor. Dilerlerse, eski telefonlarını getirip yeni telefonlarını indirimli alabiliyorlar.” şeklinde ekledi.

Şahin, son 1 yıl içerisinde Vodafone FLEX aracılığıyla farklı markalardan yaklaşık 3 milyon teknolojik ürün ve satış sonrası hizmet paketini müşterilerle buluşturduklarını belirterek, “Vodafone FLEX’i geliştirmeye ve perakende ile online kanallarımızda alışılagelmişin dışında adımlar atmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.