Vestel Gönüllüleri, Çevre Temizliği Hareketine Katıldı

Vestel, Zorlu Holding’in ekonomik büyümeye destek, toplumsal faydayı artırma ve çevreye olan etkilerini azaltma amacıyla başlattığı “Kıvılcımlar” hareketine destek veriyor.

Bu doğrultuda Vestel gönüllüleri, önce Manisa’daki Çiftlik Park’ta gerçekleştirdikleri mesire alanı temizliğinin ardından şimdi de İzmir’in güzel ilçesi Foça’daki Çanak Koyu’nda çevre temizliği faaliyeti gerçekleştirdiler.

Şirketin açıklamasına göre; Vestel, çevre farkındalığı projeleri çerçevesinde, İzmir’in rağbet gören turizm merkezlerinden biri olan Foça’da gerçekleştirilen çevre temizliği etkinliğine katıldı.

Vestel gönüllüleri, 80 torba çöp topladı

Zorlu Holding’e bağlı “Kıvılcımlar” hareketinin 39 gönüllüsü, Foça’daki Çanak Koyu’nda çevre temizliği etkinliği düzenledi. Etkinlik kapsamında toplam 80 torba çöp toplandı ve daha sonra bu çöpler Foça Belediyesi’nin çöp toplama ekiplerine teslim edildi.

Zorlu Holding’in ekonomik büyümeye katkı sağlama, toplumsal faydayı artırma ve çevresel etkileri azaltma hedefleri doğrultusunda başlattığı “Kıvılcımlar” hareketine destek veren Vestel, teknolojik üstünlük, AR-GE faaliyetleri, inovasyon ve insan odaklı dönüşüm stratejisiyle sürdürülebilir bir gelecek için çaba harcamaya devam ediyor.

Vestel, ürettiği ürün ve hizmetlerle yalnızca şirketin değil, aynı zamanda bireylerin de karbon ayak izini azaltmalarına yardımcı oluyor.

Vestel gönüllüleri çevre hareketine katıldı