Logo “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” Listesinde 2. Sırada!

Logo Yazılım, “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” listesinde geçen yıla kıyasla beş basamak yükselerek ikinci sıraya yerleşti.

Şirketin yaptığı duyuruya göre Logo Yazılım, Great Place To Work (GPTW) tarafından yayımlanan “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2024” listesinde “500-999 Çalışan Sayısı Kategorisi”nde başarısını artırarak devam ettirdi. Bu değerlendirme, güven, etkin liderlik, değerler, çalışan potansiyelinin geliştirilmesi ve inovasyon gibi başlıklarda şirket uygulamalarını kapsıyor. Araştırmaya yalnızca GPTW Sertifikası’na sahip şirketler katılım gösterebiliyor.

Logo Grup İnsan ve Organizasyonel Dönüşüm Direktörü Nebahat Kesgin, GPTW Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesini, çalışan deneyimi konusunda farkındalık yaratması ve iş dünyasına ilham vermesi açısından önemsediklerini belirtti. Kesgin, “Bu sene listedeki yükselişimiz, çalışanlarımızın parçası olmaktan mutluluk ve gurur duyacağı bir çalışma kültürü için hayata geçirdiğimiz uygulamaların bir sonucu. Logo Yazılım olarak sektördeki öncü konumumuzu insan kaynakları alanına da taşıyarak, fırsat eşitliği ve çeşitliliğin ön planda olduğu, adil ve şeffaf bir işveren markası benimsiyoruz. Çalışanlarımızı sadece iş yaşamlarında değil, kişisel yetkinliklerinin gelişimi ve özel hayatlarında da destekleyici faaliyetler yürütüyoruz.” dedi.

Şirket, yüksek motivasyona sahip, fikirlerini özgürce paylaşabilen ve sonuç olarak verimli işler gerçekleştiren bir takım oluşturmayı amaçlıyor. Hem mevcut yetenekleri hem de potansiyel yeni yetenekleri desteklemek adına çalışma deneyimlerini dijitalleştirme yoluyla iyileştiriyor.

Çalışanlarının özel yaşamlarında da mutlu ve sağlıklı olmalarını sağlamak amacıyla uygulamaları hayata geçiren şirket, onların kariyer yolculukları boyunca gereken yetkinlikleri kazanmalarını sağlayarak gelişimlerine destek oluyor.

Great Place To Work Sertifikası ve En İyi İşverenler listeleri, organizasyonların çalışanlarına mükemmel bir iş yeri deneyimi sunduklarının uluslararası düzeyde onaylanmasını sağlıyor. Bu başarılar, işe alım süreçlerinde yeni yetenekler için organizasyonları cazip hale getirmenin yanı sıra mevcut çalışanların da gurur duydukları ve birlikte kutladıkları önemli bir zafer olarak görülüyor. Bu durum, çalışanların bağlılık ve aidiyet duygularını pekiştiriyor.