Anadolubank’ın Odağında Dijitalleşme Var

Anadolubank, sürdürülebilirlik, açık bankacılık, bilgi güvenliği ve fintek iş birlikleri gibi başlıkları odağına alarak dijitalleşmeye önem verdiğini gösteriyor.

Köklü bir geçmişe sahip olan bankacılık sektörü, günümüz teknolojilerine hızla adapte olurken; dijital bankacılık kullanıcılara büyük kolaylık sağlıyor. Bankalar, dijital ortamlardaki müşterilerinin ihtiyaçlarını pratik ve hızlı bir şekilde gidermek için teknolojik yenilikleri hizmetlerine dahil ediyor. Bu bankalardan biri olan Anadolubank, 2023 yılında dijitalleşmeyle olan ilişkisini güçlendireceğini vurguluyor.

Geçen sene 25. yılını kutlayan Anadolubank, sürdürülebilir büyüme performansıyla hem ekonomiye katkı sağlıyor hem de teknolojiyi odağına alıyor. Anadolubank Genel Müdürü Namık Ülke, dijital kanallardan ihtiyaç kredisini vereceklerini ifade ederek,”Faaliyetlerimiz altında otomasyona dayalı hizmetlere ve iş süreçlerimizi geliştirmeye yönelik çalışmalarımıza hız kesmeden devam ettik. Yakın zamanda dijital kanallarımızdan sunacağımız ihtiyaç kredisi için bir kampanya hazırlığındayız.’’ diye konuştu.

Ülke, 2023 yılında KOBİ’lere ve ihracatçı şirketlere olan konsantrasyonu artıracaklarını belirterek, “Dijitalleşme gündem maddelerimizin ilk sıralarında yer almaya devam edecek. Sürdürülebilirlik, açık bankacılık, bilgi güvenliği ve fintek iş birlikleri bizim için 2023 yılının en önemli başlıkları arasında yer alacak.” dedi.