Maktek Avrasya 7. Uluslararası Takım Tezgahları Fuarı

MAKTED Avrasya Fuarı 26 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Metal – Sac işleme Makineleri , Tutucular – Kesici Takımlar , Kalite – Kontrol ve Ölçüm Sistemleri ve daha fazlası için ilgililerin katılımlarını bekliyor.

2018 yılında 30 ülkeden 1.000 firma ve firma temsilciliğini 89 ülkeden gelen 56.526 nitelikli ziyaretçi ile buluşturarak sektörün gelişimi için önemli iş birliklerine zemin hazırladı. Bu yıl “Uluslararası” unvanı alan MAKTEK AVRASYA Fuarı kapsam ve ziyaretçi ağlarını genişletip ülke çeşitliliğini artırarak yeni pazarlara ulaşmayı hedefliyor.

Katılımcı firmalar açısından, gerek yurt içi gerek yurt dışındaki iş bağlantılarına ulaşmak için bir pazarlama platformu olan fuar, 2022 yılında da dünyanın dört bir yanından sektör profesyoneli ziyaretçilerini ağırlayarak Türk makine sektörünün gelişimine katkı sunmaya devam edecek.

Yoğun ilgi gören fuarın katılımcı listesini görmek için bağlantıya tıklayınız.

Katılımcı Listesi

Dijital Çözümlerle Yeni Nesil Fuarcılık Deneyimi

Tüyap, geliştirdiği Business Connect Programı aracılığıyla makine sektörünü fuar öncesi ve sonrasında da bir araya getirecek. Program kapsamında fuardan önce, fuar sırasında ve sonrasında olacak şekilde sunduğu online çözümler ile katılımcıları ve ziyaretçileri dijital kanallarda buluşturacak. Katılımcılar, Business Connect Programı üzerinden fuar alanında bulunamasalar bile ziyaretçilerle anında iletişim kurabilecek.

Neden Katılmalısınız ?

Marka bilinirliğinizi artırma imkanı

En yeni ürün be teknolojilerinizi doğru hedef kitleye gösterme imkanı

Türkiye ve dünyadaki sektörel gelişmeleri takip etmek

Pazar araştırması ve müşteri analizi yapmak

Kurumsal prestij ve müşteri üzerindeki imajınızı güçlendirmek

Mevcut müşteri ve bayi ağınızı geliştirme imkanı