Deprem Bölgesine “Askıda Yemek’’ Hizmeti

Depremzedelere yönelik sosyal sorumluluk projesi geliştiren Meal Box, “Askıda Yemek” uygulaması ile deprem bölgesine yemek ulaştırıyor.

Depremzedeler için fizyolojik ihtiyaçlar hayati önem taşıyor. Bu ihtiyaçlardan bir tanesine de beslenme ihtiyacı. Birçok marka STK’larla iş birliği yaparak bu ihtiyacı karşılamaya çalışıyor. Bu markalardan bir tanesi de Meal Box. Askıda Yemek kampanyası başlatan Meal Box aracılığıyla depremzedeler için 30 TL’ye 2 kap yemek satın alabiliyorsunuz.

Meal Box kampanya ile alakalı “Ülkemizin yaşadığı büyük deprem felaketi nedeniyle hepimiz çok üzgünüz. Bölgede çok büyük bir yemek ihtiyacı olduğuna dair bilgiler geliyor. Bu nedenle, Askıda Yemek olarak acilen hareket geçtik. Bölgeye düzenli olarak hazır yemek gönderimi yapıyoruz. Siz de destek olmak için askıya yemek bırakın.” açıklamalarında bulundu.

Şu an platformda 17.073 askıda yemek bulunuyor, gönderilen öğün sayısı ise 13.000 olarak kaydedildi. Vatandaşların desteğiyle büyüyen kampanya, depremzedelere ulaşmaya devam edecek.