Aydem Enerji, Sürdürülebilir ve Yenilikçi Çözümler Sunuyor

Türkiye’nin önde gelen enerji şirketlerinden Aydem Enerji, sürdürülebilir ürün ve yenilikçi çözümlerini, yeni kurulan iştiraki Aydem Plus aracılığıyla tüketicilere sunuyor.

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, Aydem Enerji bünyesinde oluşturulan Aydem Plus, güneş enerjisi santrali (GES) kurulumu, OTOWATT adlı elektrikli araç şarj istasyonu gibi birçok alanda yenilikçi çözümleriyle tüketicilere değer katmayı amaçlıyor.

Bu çözümlerin yanı sıra, Aydem Plus, elektrikli araç kullanıcıları için OTOWATT mobil uygulamasını da kullanıma sunarak, kullanıcılara bu uygulama aracılığıyla uygun şarj istasyonlarının konumlarına hızlı erişim ve mobil ödeme işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirme avantajı sunuyor.

Aydem Plus ayrıca, yenilenebilir enerji kaynaklarını destekleyen işletmelere uluslararası düzeyde geçerli I-REC (International Renewable Energy Certificate) sertifikası sunuyor. Bu sertifika, işletmelerin küresel pazarda rekabet avantajı elde etmelerine katkıda bulunurken, aynı zamanda işletmelerin yenilenebilir enerji üretimine verdikleri desteği vurgulayarak çevresel sürdürülebilirlik taahhütlerini gerçekleştirmelerine yardımcı oluyor.

Bahsedilen firma ayrıca, müstakil evlerde ya da sitelerde ikamet eden müşterilere çatı tipi güneş enerjisi santrali (GES) ile evsel enerji depolama çözümleri sunuyor. Ayrıca, şarj istasyonu yatırımı yapmayı düşünen işletmelere, kurulum, yazılım ve ödeme altyapıları dahil olmak üzere anahtar teslim çözümler sunuyor.