Evidea’dan Yapay Zeka Influencer’ı: İdea.AI

Evidea, ev dekorasyonu sektöründe bir ilki gerçekleştirerek yapay zeka tabanlı ilk influencer olan İdea.AI’yı tanıttı. İdea.AI, sektördeki trendleri takip ederek, kullanıcılara öneriler sunacak ve ilham verici içerikler paylaşacak.

Evidea’nın yapay zeka destekli kişiliği İdea.AI, “Evin Pozitif Enerjisi” temasıyla içerikler üretecek ve Evidea’nın uzmanlık alanlarıyla ilgili bilgileri takipçileriyle paylaşarak önerilerde bulunacak.

Evidea’nın marka kimliği ve hedef kitlesiyle uyumlu olarak oluşturulan yapay zeka etkileyicisi, neşeli, evinde vakit geçirmeyi seven, sosyal ve üretken bir kadın profilini temsil ediyor. Geleneksel etkileyici görünümünden ayrılan İdea.AI, fiziksel özellikleriyle de kendine özgü bir görünüme sahip.

Idea.AI, Evidea’nın ürünlerini tanıtmanın yanı sıra pratik ipuçları sunarak markanın tüm mesajlarını ve projelerini duyuracak. Ayrıca sadece akıllı özellikler sunmakla kalmayacak, aynı zamanda markanın ruhunu yansıtan içerikleri de takipçileriyle paylaşacak.

Evidea Pazarlama Direktörü Sevde Yıldırım, sektörde bir ilke imza atmalarının heyecanını büyük bir gururla aktardı. Yıldırım, konuyla alakalı şu sözleri aktardı:

“İdea, uzun zamandır üzerinde çalıştığımız bir projeydi. Teknoloji ve ev yaşam sektörü nasıl sentezlenir diye düşünerek, hiç yapılmayan bir işe imza atmak istiyorduk. Yapay zeka influencerımız İdea’nın Türkiye’de kendi sektörümüzde bir ilk olmasından dolayı çok mutlu ve gururluyuz. Teknoloji, tüm dünya gibi bizim de ana gündemimiz ve bu alana oldukça büyük yatırımlar yapıyoruz. Yapay zekanın günümüzde her alana entegre olmasını geleceğe hazırlanmamız için çok önemli olduğunu düşünüyoruz.

İdea.AI adeta Evidea’nın bir yansıması. Bundan sonraki süreçte de yapay zeka influencerımız İdea üzerindeki geliştirmelerin sadece görünüşle sınırlı kalmayacağını, yeteneklerinin ve etkileşim kapasitesinin de sürekli olarak ilerletileceğimizi söyleyebilirim. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde lansmanını yaptığımız İdea, Anneler Günü’müz için mağazalarımızda yapay zeka ile kendi seçtiği ürünlerden oluşturduğu lifestyle alanlar oluşturacak.”