Erciyes Anadolu Holding’den Sürdürülebilirlik Ve İklim Değişikliği Atölyeleri

Erciyes Anadolu Holding, 100 çocukla birlikte sürdürülebilirlik ve iklim değişikliği atölyeleri düzenledi.

Erciyes Anadolu Holding, 100 çocukla birlikte sürdürülebilirlik ve iklim değişikliği konulu atölyeler gerçekleştirdi.

Holding açıklamasına göre, Erciyes Anadolu Holding bünyesinde çalışan personelin ilköğretimde okuyan çocukları etkinliğe katıldı. Holding, bu atölyeler aracılığıyla çocuklara doğanın bir parçası olduklarını göstermeyi, sürdürülebilirlik bilincini aktarmayı ve doğayı nasıl koruyacakları konusunda farkındalık aşılamayı amaçlıyor.

Atölyelerde, çocuklara sürdürülebilirlik ve iklim değişikliğinin dünya üzerindeki etkileri, gelecekte daha sürdürülebilir bir dünya için neler yapabilecekleri hakkında seminerler verildi. Çocuklar, öğrendikleri bilgileri okullarında arkadaşlarına anlatmaları konusunda teşvik edildi.

Program kapsamında, çocuklar gruplar halinde “Dünyanın Geleceği İçin Neler Yapabilirim” temalı atölye çalışmalarına katıldılar. Aynı zamanda, veliler diğer bir salonda çevre bilinci seminerine katılarak bilgilerini tazelediler. Programın son oturumunda, atölye çalışmasını tamamlayan çocuklar, dünyanın geleceği hakkında öneriler içeren sunumlarını gerçekleştirdiler ve “İklim Elçisi” belgelerini aldılar.