ENYAKIT’tan “Çevren Geleceğindir” Projesi

Türkiye’nin ilk elektrikli şarj işletmecisi lisansına sahip olan ENYAKIT, “Çevren Geleceğindir” projesi kapsamında çocuklarla buluştu. Bu proje, gelecek nesillerin çevre ve sürdürülebilirlik konularında bilinçlenmesine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Şirket, çevre ve sürdürülebilir enerji konularında tüketicileri bilinçlendirmek için yürüttüğü kampanyalar kapsamında Bahçeşehir Koleji Güzelbahçe Kampüsü ile iş birliği yaparak önemli bir çalışmaya imza attı. Şirketin açıklamasına göre; ENYAKIT, Manje Buje Cafe Yelki Şarj istasyonunda mart ayından itibaren beş hafta boyunca genç nesillere çevre dostu teknolojiler ve sürdürülebilir gelecek konularında eğitim sunumları düzenledi.

Etkinlik çerçevesinde ENYAKIT Genel Müdürü Tayfun Şenses ve Proje Yöneticisi Oğuzhan Galip Şanlı önderliğinde öğrencilere elektrikli araçlar, şarj istasyonları ve çevre dostu teknolojiler hakkında detaylı bilgiler verildi. Daha sonra şarj istasyonuna gelen öğrenciler elektrikli araçları şarj etme deneyimi yaşadı.

Şenses, sürdürülebilir bir çevre ve geleceğe sahip olmak için sosyal sorumluluk projelerinin devamlılığı oldukça büyük önem taşıdığını belirtti ve ekledi:

“Bu doğrultuda, ENYAKIT olarak yarınlarımızın teminatı çocuklara temelden sürdürülebilirlik eğitimi vermek üzere yola çıktık. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımızın dünyada daha fazla söz sahibi olmasını sağlamak amacıyla armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, biz de onların geleceğine katkıda bulunuyoruz. Gerçekleştirdiğimiz etkinlikte öğrencilerle bir araya gelerek, elektrikli şarj istasyonları ve çevre dostu teknolojiler hakkında onlara detaylı bilgiler sunma imkanı elde ettik. Geleceğimizi korumak için sürdürülebilir alternatiflere ulaşmak adına genç nesillerle bir araya gelmek, bizim için büyük bir mutluluk. Çocuklarımızın bilinçlenmesi ve sorumluluk sahibi bireyler olarak yetişmeleri için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz.”