Tezmaksan’ın Geliştirdiği Kapasitematik Winn Eurasia’da Test Edilecek

Üretimde verimliliği arttırmak ve makinelerdeki arızayı önceden tespit edebilmek amacıyla Tezmaksan Mühendisleri Kapasitematik’ i geliştirdi. Türkiye de yeni olan bu teknoloji ilk kez WinEurasia 5G Arena da test edilecek ve gösterime sunulacak.

Kapasitematik yerli ve milli üretime destek olarak geliştirildi ve özelliği verileri makineden makineye 10GB olacak şekilde 5G teknolojisiyle uyumlu olarak robot ve otomasyon sistemlerinden CUBEBOX ile üretim hızını daha da arttırıyor olacak.

Haberleşme ve görüntü ile #IoT’ye altyapı oluşturacak geniş bant aralıklarının da sağlanacağı 5G teknolojisinin ilk sinyali, 8-11 Haziran 2022 İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek WIN Eurasia 5G Arena’da #Nokia Çözüm Partnerliği ile gösterilecek.

Deutsche Messe AG & Nokia for service providers öncülüğünde ulusal ve uluslararası 37 marka, 5G alanında özellikle farklı endüstrilerin dönüşümüne katkı sağlayacak ortak çalışmaları teşvik etmeyi amaçlayan konsorsiyum oluşturdu!

KAYNAKÇA

1. https://www.linkedin.com/posts/muratbayazit_5g-wineurasia-robot-activity-6904089339085647872-GVdX?utm_source=linkedin_share&utm_medium=ios_app