Siemens, EV Şarj Cihazlarında Seviye Atlıyor

Siemens, SICHARGE D şarj istasyonunun yeni varyantını tanıttı.

Üst Yönetici Markus Mildner, “Yol üzeri şarj üniteleriyle şarj süresinin azaltılması, rahatlık seviyesinin artırılması ve ulaşımın bu türünün benimsenmesinde kilit önem taşıyor” dedi. Yeni varyant, 40 derece ortam sıcaklığında kesintisiz dolum özelliğiyle şarj noktası operatörlerine alandan ve zamandan tasarruf sağlıyor.” sözlerini kullandı.

Siemens Akıllı Altyapı e-Mobilite Birimi CEO’su Markus Mildner, sürdürülebilir bir gelecek için e-mobilitenin yaygın olarak benimsenmesi gerektiğini belirterek, “SICHARGE D, bu hedefe ulaşmada önemli bir adımdır” dedi. Geleceğin elektrikli araç şarj deneyimi için tasarlanan SICHARGE D, mevcut ve gelecekteki şarj ihtiyaçlarına uyum sağlayacak şekilde geliştirildi.

Aynı anda dört araç şarj edilebilen SICHARGE D, şarj sürelerini optimize ederken şarj noktası operatörlerine maliyet ve alan tasarrufu sağlıyor. Kolay kurulum ve esneklikle halka açık hızlı şarj veya otoyol üzeri şarj gibi farklı kullanım durumları için üretilen SICHARGE D, 40 derece ortam sıcaklığında 400 kW’lık sürekli ve kesintisiz güç çıkışı sunabilmekte. Kullanıcı dostu ara yüzü ve çok dilli dokunmatik ekranıyla SICHARGE D, elektrikli araç sürücülerine şarj sürecini kolaylaştırmaktadır.

Ayrıca, dokunmatik ekranıyla farklı reklam seçenekleri sunan ve ödeme sistemleriyle entegre edilebilen SICHARGE D, şarj noktası operatörleri için birçok fayda sağlamaktadır. İlk kurulumdan itibaren uzaktan ve yerinde servis hizmetleri ile iş ortaklarına hızlı geri dönüş sağlayarak kullanıcı deneyimini en üst seviyeye çıkartmayı hedefliyor.