Lc Waikiki Metastore’un Deneme Sürümü ile Karşımızda

LC Waikiki, alışveriş deneyimini sanal evrene taşımak üzere yaptığı çalışmaları tamamladı. Ve Türkiye’de bir ilk olan Meta Store’un deneme sürümünü canlıya aldı.

LC Waikiki, metaverse dünyasındaki ilk giyim mağazasını sınırlı sayıda kullanıcıya açıyor. İlk olarak deneme sürümü yayına alınan LC Waikiki Meta Store mağazasıyla, geleceğin alışveriş deneyimi tüketicilerle buluşturulurken, platformun geliştirilmesi de amaçlanıyor.

LC Waikiki Meta Store’da; kadın, erkek, çocuk ve bebek kategorilerinde 120’den fazla ürünü üç boyutlu modelleriyle inceleyerek alışverişlerini gerçekleştirebilecek ve satın aldıkları ürünleri adreslerine teslim alabilecekler.

Türkiye’nin ilk Meta mağazasında; Masal Diyarı, Anime, Waikiki Sahili gibi her biri farklı temalara sahip 5 farklı okazyon yer alıyor.

Platformda, oyun ve alışveriş deneyimini birleştirerek eğlenceli deneyim fırsatları hazırlayan LC Waikiki, müşterilerine gökyüzündeki balina üzerinde gezme, roller coaster ile heyecanlı anlar yaşama, oyunlarda çokça kullanılan hazine avı kurgusu ile alanda gizlenmiş indirim kuponlarını toplama gibi deneyimler sunuyor.

LC Waikiki’nin 16 kişilik metastore takımının çalışmasıyla hazırlanan meta mağaza ile sıra dışı ve inovatif bir alışveriş deneyimi yaşatmayı amaçlayan LC Waikiki, ayrıca geliri TEGV’e bağışlanan maymun NFT’lerini de bu mağazada sergiliyor.