İş Bankası, Diyalog Uygulamasını İşCep’te Sunuyor

Portrait of young business woman on video call from home. Business woman working from home. New normal lifestyle.

 İş Bankası, Diyalog uygulamasını İşCep’te ‘Canlı Görüşme’ adıyla hayata geçirdi. Uygulamayla ilgili İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Sezgin Lüle, “Müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarını onlara zaman kazandıran, hızlı çözümler sunan yenilikçi ürünlerle karşılıyoruz” sözlerini kullandı.

Açıklamaya göre İş Bankası bireysel ve ticari müşterileri, kendilerine atanan müşteri temsilcileriyle İşCep’ten Bize Ulaşın‘ menüsü altındaki ‘Canlı Görüşme‘ ekranından sohbet başlatarak mesajlaşabiliyor, sesli ve görüntülü görüşme yapabiliyor. Müşteriler görüşme esnasında yazılı talimatlarını doğrudan belirtebiliyorlar ve böylece işlemler hızlı şekilde tamamlanabiliyor.

İşCep Canlı Görüşme, çeşitli nedenlerle şubeye gidemeyen veya yurt dışında yaşayan müşteriler için de kolaylık sağlıyor. Mesajlaşma, sesli ve görüntülü görüşme sohbetleri kayıt altında tutularak iki taraftan da güvenlik endişesi ortadan kaldırılıyor.

“Bireyler yeni teknolojilere hızla adapte oluyor.”

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Sezgin Lüle, Türkiye’de bir mobil bankacılık uygulaması içerisinde şube çalışanı ile müşteri arasında canlı görüşme olanağı sunan ilk uygulama olan Diyalog’un 2023 yılı son çeyreğinde öncelikle İş Bankası çalışanlarının kullanımına açıldığını belirtti.

Lüle, dijitalleşmedeki hızın her geçen gün daha da arttığını vurgulayarak; “Bireyler yeni teknolojilere hızla adapte oluyor. Buradaki ivme bizleri çıtayı hep daha yukarılara taşıma konusunda teşvik ederken, aynı zamanda müşterilerimizin daha ergonomik ürün ve hizmetleri tercih etmelerini beraberinde getiriyor. Mobil bankacılığın artık ana temas noktası haline geldiği günümüzde biz de beklentileri artan müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarını onlara zaman kazandıran, hızlı çözümler sunan yenilikçi ürünlerle karşılıyoruz.” ifadelerini kullandı.