Abdi İbrahim, Yeni NFT Koleksiyonunu İlgilisiyle Buluşturdu

Abdi İbrahim, ana sponsoru olduğu rekortmen yüzücü Emre Sakcı’nın hayatındaki kilometre taşlarından ilham alarak ‘24 by Emre Sakcı adıyla yeni bir NFT koleksiyonu çıkardı. Satışa sunulan koleksiyonun gelirleri, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) ve Abdi İbrahim Vakfı’na bağışlanacak.

“The Journey of Healing” gibi NFT koleksiyonlarıyla gündeme gelen Abdi İbrahim, bu sefer de sponsoru olduğu milli yüzücü Emre Sakcı için koleksiyon oluşturdu. Emre Sakcı’nın 50 metre erkekler kurbağalamada kırdığı 24.95 saniyelik dünya rekoruna özel hazırladığı NFT koleksiyonunu OpenSea platformunda satışa çıkardı.

Bu anlamlı koleksiyonun yaratıcı ise illüstratör Kaan Bağcı. Sanatçı, ’24 by Emre Sakcı’ adını verdiği NFT koleksiyonunda Emre Sakcı’nın başarı yolculuğundaki 24 dönüm noktasını ölümsüzleştirdi.

Abdi İbrahim, NFT ile ilgili projelerini Türkiye’nin ‘ilk’ NFT ajansı Tooken (tooken.io) iş birliğinde hayata geçiriyor. “HEAL2030” sürdürülebilirlik stratejisi çatısı altında, toplumsal fayda odaklı çok özel çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Koleksiyondan gelen gelirleri sosyal fayda amaçlı kullanması da oldukça takdir ediliyor.