Yerli Girişim Yenir, İlk Döngüsel Mağazasını Açtı

Yerli girişim Yenir, hedeflediği israfı önleme misyonunu güçlendirmek adına ilk döngüsel mağazasını ziyaretçilerle buluşturdu.

Şirket, kendini “israf savaşçıları” olarak tanımlayarak ortaya koyduğu bu çabasını, artık fiziksel bir mağaza aracılığıyla da sürdürüyor. Yenir’in açtığı bu ilk mağaza, günlük 10.000 ürünü uygun fiyatlarla tüketicilerle buluşturmayı amaçlıyor.

Mağaza, israfı azaltma amacını güden Yenir’in çeşitli ürünlerini tüketicilere sunarak, sürdürülebilir bir tüketim kültürünü desteklemeyi hedefliyor. Yenir, sadece yerli girişim olmakla kalmayıp aynı zamanda çevresel sorumluluk bilinciyle de öne çıkan bir marka olarak, mağazasında sunduğu ürünlerle müşterilerine ekonomik ve çevresel avantajlar sağlamayı amaçlıyor.

Gıda ve gıda dışı ürünlerin israfını önleyen girişim, yeni yatırım turuyla birlikte büyük şehirlerdeki döngüsel market sayısını artırarak çevresel ve ekonomik sürdürülebilirliğe katkı sağlamayı amaçlıyor. Girişim, satış dışı kalan ürünleri ekonomiye kazandırarak, sürdürülebilir tüketim konusundaki misyonunu daha da güçlendirmeyi hedefliyor.