Avrupa Plastik Geri Dönüşüm Fuarı Genişliyor

2024 için RAI, Amsterdam’da üçüncü bir salona genişleme planının ardından, Plastik Geri Dönüşüm Fuarı Avrupa’nın (PRS Avrupa) organizatörleri, etkinlik için sergi alanının satılmasının ardından fuarın artık dördüncü bir salona genişleyeceğini duyurdu.

19-20 Haziran 2024‘te gerçekleşecek. Crain Communications PRSE Etkinlik Direktörü Matt Barber, “PRS Europe 2024’te stant talebinde benzeri görülmemiş bir artış gördük” dedi. “Neyse ki artık RAI’de Salon 10, 11 ve 12’ye ek olarak Salon 9’u da güvence altına almayı başardık ve bu da katılımcılarımıza daha fazla stant alanı sunmamıza olanak sağladı.”

Plastics Recyclers Europe Başkanı Ton Emans, “Bu yılki Plastics Recycling Show Europe’un büyük başarısından sonra, etkinliğe olan ilginin sürekli arttığını görmekten mutluluk duyuyoruz” dedi. “PRS Avrupa, yenilikçi çözümlerin yanı sıra plastiklerin sürdürülebilir ve döngüsel kullanımını teşvik etme konusunda bölgenin önde gelen etkinliği olarak artık sağlam bir şekilde yerleşmiş durumda. Ayrıca 2024’te Dubai, Mumbai ve Singapur’da düzenlenecek yeni PRS etkinlikleriyle küresel olarak genişliyoruz.”

Ton Emans

2023 yılında PRS Avrupa sergisi ve konferansı, Avrupa genelinden ve uluslararası alanda 80’den fazla ülkeden 8.500’den fazla ziyaretçinin rekor sayıda ziyaretçisini çekti. Etkinlik, yenilikçi teknolojiyi sergilemek, en iyi uygulamaları paylaşmak, ağ kurmak ve iş yapmak için plastik ve geri dönüşüm sektörlerinden önemli oyuncuları bir araya getiriyor. Etkinlikte, plastik geri dönüşüm makine ve ekipmanı tedarikçileri, plastik malzeme tedarikçileri ve bileşimleri, ön işlemciler, mekanik ve kimyasal plastik geri dönüşümcüleri, atık yönetimi uzmanları ve endüstri birlikleri dahil olmak üzere sektörün geniş bir kesiti temsil ediliyor. Crain Communications ve Plastics Recyclers Europe tarafından ortaklaşa düzenlenen Plastics Recycling Show Europe, 19-20 Haziran 2024’te RAI Amsterdam’da 9, 10, 11 ve 12. Salonlara geri dönüyor.

PRS Avrupa hakkında daha fazla bilgi: https://www.prseventeurope.com/prse2024/en/page/home