Yapay Zeka Destekli Fotoğraf Uygulaması Reimagine

MyHeritage‘ın Reimagine uygulaması, birden fazla yapay zeka (AI) teknolojisini kullanarak aile fotoğraflarını tarıyor, iyileştiriyor, renklendiriyor ve tam anlamıyla canlandırıyor.

Yapay zeka, fotoğrafçılık alanını derinden etkiliyor. Adobe Photoshop‘un yeni üretken yapay zekası gibi profesyonellere yönelik araçlar, tüketicilere yönelik araçlardan Google Photos’un yakında çıkacak Magic Editor‘ü gibi fotoğrafçılık alanında kullanıcı dostu araçlara kadar yayılıyor. Şimdi, soy bilim şirketi MyHeritage, son uygulaması Reimagine’i piyasaya sürerek ailelerin anılarını korumalarını kolaylaştırmak için yapay zekaya başvuruyor.

reimagine uygulaması

Yeni mobil uygulamanın temel odak noktası, kullanıcıların basılı fotoğrafları kolayca dijital ortama aktarmalarına yardımcı olmak ve bu fotoğrafların çözünürlüklerini iyileştirmek, çizikleri ve kırışıklıkları düzeltmek, hatta siyah-beyaz fotoğrafları doğru bir şekilde renklendirmektir. Bunların yanı sıra, uygulama fotoğraflardaki kişilere hareketli animasyonlar ekleyerek çekilen anıları adeta canlandırıyor. Bu teknoloji, daha önce tanıtılan Deep Nostalgia üzerine kurulmuştu.

Reimagine, eski fotoğrafları korumak için özel olarak tasarlanmış diğer fotoğraf düzenleme araçlarını birleştirerek tüm bu özellikleri tek bir uygulamada sunuyor. Hem iOS hem de Android için mevcut olan bu uygulamayı kullanmak için çeşitli yöntemler bulunuyor. Eğer eski fotoğraflarınız albüm sayfasında ise, uygulama aracılığıyla sadece sayfanın fotoğrafını çekmeniz yeterlidir. Uygulama, bu görseli tarayarak fotoğrafları ayrıştırabilir. Ayrıca, tek tek resimleri çekmek veya telefonunuzda bulunan görselleri aktarmak da mümkün.

Reimagine uygulamasını indirmek ve kullanmak ücretsiz, ancak fotoğraf tarama, renklendirme, geliştirme ve diğer özelliklere sınırsız erişim sağlamak için haftalık veya aylık abonelik almanız gerekiyor. Fiyatlandırma, aylık abonelik için 7.99 dolar ve bir yıllık abonelik için ise 49.99 dolar olarak belirlendi.

author avatar
Aleyna Yıldırım
Editör