Togg, Trumore Uygulamasını Kullanıcı ile Buluşturdu

Yerli otomobil markası Togg, Trumore ismiyle kurduğu dijital platformda ön siparişleri alacak. Trumore’un ilk temas noktası olan mobil uygulamasına App Store, Google Play ve App Gallery’den ulaşmak mümkün.

Kullanıcı deneyimini odağına alan Trumore, güçlü iş birlikleri ve çeşitli özellikleri ile yeni nesil teknolojilerini bünyesinde barındırıyor. Earn.more, Go.more, Play.more ve Scale.more başlıklarına sahip olan uygulama, kullanıcıyı kazandırırken eğlendiriyor. Böylelikle Trumore kullanıcıları, yenilik ve fırsatlara açık oluyor.

Trumore’u kullanmak için Togg akıllı cihazınızın bulunmasına gerek yok; kullanıcılar uygulamayı indirip kimlik oluşturarak platforma ulaşabiliyor. Platformun içerisinde birçok ürün bulunuyor. Earn.more ile kullanıcı kazandıran hizmetlere, kesintisiz ödemeye ve ödüllendirme deneyimine sahip oluyor. Earn.more, e-cüzdan ile araç içi ödeme, mobil ödeme, dijital varlık cüzdanı oluşturma gibi hizmetler sunuyor. Dijital varlık yönetimi ile dijital sanat koleksiyonları ve iş modeline bağlı NFT’lere erişmek münkün oluyor. Earn.more kullanıcıya dijital magnet gibi birçok hizmet veriyor.

Go.more ise kullanıcıları eşsiz dijital çalışmalarla buluşturuyor. Bu ürün yapay zekâ ile harmanlanıyor. Kullanıcıyı gezdiren ve rota öneri sunan Go.more, kişiselleştirilebilir olmasıyla farkını ortaya koyuyor. Karma mobilite servisleri, şarj ağı, restoran, rezervasyon işlemleri gibi olanaklar da sunuyor. Uygulama içerisinde yer alan tasarruf hesaplayıcı sayesinde yol ücreti hesaplama, elektrik tüketimi hesaplama, karbon salımı hesaplama gibi servisler de kullanıcının hizmetine sunuluyor.

Play.more ise eğlence odaklı bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. Akıllı yaşam hizmetlerini bünyesinde bulunduran Play.more, mobil oyun uygulamaları kullanıcıya iletiyor. Ürünün daha birçok özelliği bulunuyor.

Scale.more’da Ava Labs, Trendyol, Hopi, Plug and Play, THY, Shell, Paycell, Metaco, Migros, ETIYA, SMART IX, BlindLook ve Qualcomm gibi markalarla iş birlikleri bulunduruyor. Kullanıcı bu sayede kazanç sağlıyor.

Bütün bu hizmetlerin yanında ileriki tarihlerde Togg akıllı cihazı için ön sipariş vermek mümkün olacak. Togg, Cumhuriyetin 100’üncü yılına özel olarak üreteceği ve açık artırma ile satışa sunacağı NFT koleksiyonu ile 2023 adet akıllı cihaz için ön siparişe katılma hakkı ve sıralama önceliği verecek.

Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş, Trumore hakkında yaptığı açıklamada, “Mobilite deneyimini yeniden tanımlayarak, kullanıcılara günlük yaşamlarını kolaylaştırıp keyifli hale getirecek akıllı yaşam çözümleri geliştiriyoruz. Bu çözümlerimizi Trumore dijital platformumuz üzerinden kullanıcılarla buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Platformumuzu oluşturan Earn.more, Go.more, Play.more ve Scale.more başlıklarında mobilite ekosisteminin sunduğu tüm fırsatları biz de kullanıcıların hizmetine sunuyoruz. Veriyi işleyip yapay zekâ ile geliştirebilen platformumuz daha çok kazandıran, gezdiren, eğlendiren ve sürekli gelişen bir dünya demek. Uygulamamız ile kullanıcılara kesintisiz bir deneyim yaşatmayı hedefliyoruz. Hedefimize giden yolda şubat ayında da ön siparişleri açıp, ilk çeyrek sonunda ilk akıllı cihazlarımızı kullanıcılarımızla buluşturmaya başlayacağız. Siparişleri bireysel kullanıcılar öncelikli olmak üzere 2023 boyunca teslim edeceğiz. Trumore platformu üzerinden de Togg akıllı cihazına ön sipariş verme hakkı olacak.” diye konuştu.

author avatar
Hatice Çam
Editör