Sürdürülebilirlik Farkındalığını Artırmayı Hedefleyen Borusan’dan ‘’Geleceğe İlham Buluşmaları’’

Borusan Holding, sürdürülebilirlik çerçevesinde iklim, insan ve inovasyon konularında farkındalık yaratmayı hedefleyen projeler hayata geçiriyor. Video podcast formatında hazırladığı “Geleceğe İlham Buluşmaları” ile alanında uzman kişileri ağırlıyor.

Her ay düzenlenen serinin son buluşmasında Mazars Denge CEO & Kurumsal Sürdürülebilirlik Elçisi Dr. İzel Levi Coşkun ağırlandı. Coşkun, girişimcilik odağında sürdürülebilirlik konusu hakkında bilgi ve düşüncelerini aktardı.

“Geleceğe İlham Buluşmaları”nda toplumsal cinsiyet eşitliği, gençler ve iklim krizi, doğa ve insan ilişkisi, insan ve teknoloji odağında sürdürülebilirlik gibi farklı konular ele alınıyor. Programın moderatörlüğünü EKOIQ Genel Yayın Yönetmeni Barış Doğru üstleniyor. Bu buluşmalar Borusan Holding’in sosyal medya hesaplarında da yer alıyor.

Açıklamada görüşmelerine yer verilen Dr. İzel Levi Coşkun, “Sürdürülebilir girişimcilik dediğimizde işin içine anlam da giriyor. Anlam ile o yapılan iş arasındaki ilişki sürdürülebilir girişimcilikte ortaya çıkıyor. Bu şekilde düşündüğümüzde yapılan her işin bir sosyal ve çevresel etkisi olduğu varsayımından yola çıkarak esas konunun sadece bir gelir modeli oluşturup gelir elde etmek ve büyümek olmadığı, merkeze faydayı da koyabileceğimiz ve toplumsal çevresel faydayla birlikte ekonomik getiriyi birleştirebileceğimiz bir şekilde de düşünebiliriz. Ne iş yaparsak yapalım sosyal ve çevresel etkimizi hesap etmemiz ve onun muhasebesini tutmamız lazım.” dedi.

#Geleceğeİlham Buluşması: Dr. İzel Levi Coşkun | Girişimcilik ve Sürdürülebilirlik İlişkisi