LinkedIn’e Dikey Kısa Video Özelliği Gelebilir

LinkedIn, kullanıcıların kariyer deneyimlerini kısa videolarla paylaşmalarını sağlayan yeni bir özelliği test ediyor. Bu özelliğin profesyonel içerik üretimini hızlandıracağı öngörülüyor.

LinkedIn kullanıcıların kısa video içeriklerin talebini göz önünde bulundurarak platformunda yeni bir özellik test etmeye başladı. Şirketin açıklamasına göre, bu özellik TikTok’a benzer dikey formda kısa video akışı sunacak ve kullanıcıların kariyerleriyle ilgili deneyimlerini, tavsiyelerini ve fikirlerini paylaşmalarına alan açacak.

Ayrıca bahsedilen yeni özellik, LinkedIn’in standart profesyonel içeriklerine ek olacak şekilde sunulması düşünülüyor. Kullanıcıların daha efektif ve etkileşimli bir şekilde içerik üretmelerine olanak sağlayacak. Kullanıcılar, kısa videolar aracılığıyla iş arama ipuçları, mülakat deneyimleri, kariyer tavsiyeleri ve profesyonel gelişim hakkında bilgi edinebilecekler.

Henüz özelliğin genel kullanıma sunulup sunulmayacağına dair kesin bir tarih verilmemiş olsa da LinkedIn’in kullanıcılarına daha fazla içerik üretme ve paylaşma fırsatı sunmaya yönelik bu adım, platformun gelecekteki büyüme stratejisinin bir parçası olarak değerlendiriliyor.