ING Türkiye”100. Yılda 1.000 Kadın” Projesine Destek Verdi

ING Türkiye, YenidenBiz Derneği’nin “100. Yılda 1.000 Kadın” projesine destek sundu. Bu proje, istihdam fırsatları, eğitim ve gelişim programları, mentorluk, kurumlarla buluşmalar, Yeniden Staj, mülakat koçluğu ve YenidenBiz Flex gibi çeşitli programları içeriyor.

Yapılan açıklamaya göre, toplumsal cinsiyet eşitliğini ana odaklarından biri olarak benimseyen ve iş hayatında kadınların güçlenmesine yönelik katkıda bulunmayı amaçlayan ING Türkiye, iş hayatına ara vermiş kadınların tekrar iş hayatına dönüşlerini sağlamayı amaçlayan YenidenBiz Derneği’nin projesine destek veriyor.

ING, programın değer ortağı olarak destek sağladığı ve Cumhuriyet’in 100. Yılında 1.000 kadının güçlenmesine ve yetkinliklerini artırmasına yönelik planlanan projede, çeşitli nedenlerle iş hayatına ara vermiş veya vermek zorunda kalmış eğitimli ve deneyimli kadınların tekrar iş hayatına hazırlanmasını amaçlanıyor.

Proje, “İstihdam Fırsatları”, “Eğitim ve Gelişim Programları”, “Mentorluk”, “Kurumlarla Buluşmalar”, “Yeniden Staj”, “Mülakat Koçluğu” ve “YenidenBiz Flex” gibi çeşitli programları içeriyor.

“Yeniden Başla” Deprem Destek Programı ile depremden etkilenen kadınlara özel destek”

Verilen bilgilere göre, “Yeniden Başla” programı, depremden etkilenen kadınların doğru iş fırsatlarıyla buluşturulmasını ve iş arayış süreçlerinde desteklenmesini amaçlıyor. Bu program kapsamında, depremden etkilenen kadınlara mentorluk, eğitimler, iş arama destek programları, bölgesel buluşmalar ve iş birlikleri fırsatları sunuluyor. ING Türkiye, toplumsal yatırımlarında ülkemizin yaşadığı deprem felaketi sonrasında bölgenin yeniden ayağa kalkmasına odaklanıyor. Bu bağlamda, “100. Yılda 1.000 Kadın” projesine sağladığı destekle birlikte depremden etkilenen kadınların iş bulma süreçlerine katkıda bulunmayı amaçlıyor.