Çevre Dostu iPhone Kılıfı, Tohum Saçıyor

iGreen Gadgets tarafından üretilen kılıf, içerdiği tohum sayesinde tamamen doğada çürüyebilen ve ekilebilme özelliği olan dünyadaki ilk iPhone kılıfı olarak dikkat çekiyor.

iGreen kılıfı, içerdiği tohumlar sayesinde tamamen doğal ve organik olarak parçalanabilen bir akıllı telefon kılıfı sunuyor. Bu özelliğiyle kullanımdan sonra toprakta ekilebilen dünyadaki ilk ve tek iPhone kılıfı olma özelliğini taşıyor.

Bu akıllı telefon kılıfı, kullanım ömrü sona erdikten sonra doğaya yeniden dönüş misyonuyla donatılmış durumda. Kılıfı kullanıp artık ihtiyacınız olmadığında toprağa ekebilir ve ardından çiçeklerin ve bitkilerin büyümesini izleyebilirsiniz. Bu aksesuarın ana malzemesi yüzde 100 doğal bileşenlerden üretilmiş olup, mısır nişastası kullanılarak yapıldı. Bu organik materyal hem sağlamlık sağlıyor hem de içinde gizli tohumları besliyor. Kılıf, gübrelenebilir özellikteki tohumları içeriyor. Büyüyen bitkilerin kökleri mısır nişastasıyla besleniyor, bu sayede kılıf çözünür hale gelerek toprağa daha hızlı dönüşüyor.

Markanın Doğa Dostu Kılıfı, Bir İlk Olma Özelliğini Taşıyor

Bu çevre dostu kılıf kullanımıyla atık sorununa somut bir çözüm sunarken, plastik telefon kapaklarının çevreye olan olumsuz etkilerine de dikkat çekiyor. Farkındalık yaratma amacı güden bu kılıflar, teknolojik cihazların kullanımından sonra ortaya çıkan geri dönüştürülemeyen atıklara karşı farkındalık oluşturmayı hedefliyor.

Her modeli, özel tohum türlerine özgü üç farklı doğal renkle sunuluyor: yeşil için fesleğen, sarı için papatya ve açık mavi için unutma beni çiçekleri. iGreen Kılıfı’nı toprağa dikmek için yapmanız gereken tek şey, onu 30 derecelik bir açıyla gömmek. İçindeki tohumlar, nemle temas ettiğinde çözünen bir filmle korunur ve kök salmalarına olanak tanır.