Xometry ile Üretimde Dijital Dönüşüm ve Yapay Zeka

Günümüzde imalat sektörü, teknolojik gelişmeler ve dijital dönüşümün etkisi altında hızla evriliyor. Endüstri 4.0 ve yapay zeka gibi yenilikçi teknolojiler, geleneksel parça imalat süreçlerinin zaman alıcı ve karmaşık süreçlerini radikal bir şekilde dönüştürerek işletmelerin rekabet gücünü artırıyor. Bu dönüşümde, otomasyonun yaygınlaşması ve verimlilik artışı gibi faktörlerin yanı sıra yenilikçi talebe özel üretim platformları da büyük rol oynuyor. Dünyanın lider üretim platformu Xometry, müşterilerle üreticileri bir araya getiriyor, prototiplemeden seri üretime tüm imalat süreçlerini optimize ederek işletmelere çeşitli avantajlar sunuyor.

Xometry’nin yapay zeka destekli Anlık Fiyat Motoru teknolojisi ile mühendisler ve satın alma profesyonelleri artık saniyeler içinde CNC işleme, sac metal şekillendirme, 3D baskı, enjeksiyon kalıplama, basınçlı döküm ve silikon kalıplama teknolojilerinde online ve ücretsiz fiyat teklifleri alabiliyorlar, süreçlerini kolaylaştırıp üretim projelerini hızlandırıyorlar.

Xometry, Türkiye’de 500’den, Avrupa’da 2000’den ve dünya genelinde 10.000’den fazla nitelikli üreticiyle geniş bir ağa sahiptir. Bu yetkin üretici kapasitesi sayesinde rekabetçi fiyatlar ve hızlı teslimat süreleri sunarken, kurum içi sıkı kalite kontrol süreçleriyle de her parçanın istenen kalitede teslim edilmesini sağlar. Xometry, ağırlıklı olarak makine imalatı, havacılık ve uzay, otomotiv, savunma, robotik ve tüketici elektroniği gibi endüstrilerde hizmet vermektedir.

Yapay Zeka Destekli
Anlık Fiyat Motoru

Anlık Fiyat Motoru, rekabetçi anlık teklifler oluşturmak için makine öğrenimi algoritmalarını kullanır. Bu çevrimiçi platform, kullanıcı tarafından yüklenen CAD modellerini analiz ederek malzemeleri, üretim süreçlerini ve toleransları dikkate alır ve saniyeler içinde istenilen adet, ardıl işlem, yüzey opsiyonları gibi özelliklerin belirtilmesi sonrasında teslim süreleriyle birlikte fiyat teklifi verir. Xometry’nin yenilikçi teknolojisi, projelerinizde haftalarca süren bekleme sürelerini ortadan kaldırırken, fiyat teklifinden teslimata kadar olan süreyi kısaltarak tüm üretim sürecinizi daha hızlı ve verimli hale getiriyor.

Xometry Anlık Fiyat Motoru
Nasıl Kullanılır?

1. adım: CAD modelinizi platforma yükleyin.
2. adım: Üretim için gerekli teknolojiyle birlikte onlarca malzeme, ardıl işlem arasından seçiminizi yapın ve tolerans aralığını belirleyin.
3. adım: Teklifinizi görüntüleyin ve siparişinizi onaylayın.

Onaydan sonra tasarımınız uzman mühendislerden oluşan bir ekip tarafından analiz edilecek ve talebiniz hem maliyet hem de kalite açısından en uygun üreticiyle eşleştirilecektir.

Fiyat teklifinden parça teslimatına kadar üretim sürecinizin her aşamasında uzman Xometry ekibi sizinle yakın iletişim halinde çalışır ve sipariş edilen parçaların kalitesinin sürekli olarak mükemmel olmasını ve teslim sürelerine uyulmasını sağlar.

CNC işleme, 3D baskı, sac metal şekillendirme, enjeksiyon kalıplama, basınçlı döküm ve silikon kalıplama teknolojilerinde, 70’ten fazla malzeme seçeneği, 40’tan fazla ardıl işlem opsiyonu ve geniş üretim kapasitelerine ulaşmak için üretiminizde Xometry’i deneyin.