TAÇ, Endemik Bitkilerden Esinlendiği Sürdürülebilir Koleksiyonunu Tanıttı

TAÇ, doğayı ve etik değerleri koruma amacı güden yeni Reborn Koleksiyonu‘nu tanıttı. Koleksiyon, ekolojik tasarım prensiplerine sadık kalarak hazırlandı ve nesli tükenmeye yakın endemik bitkilerden ilham aldı.

Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakma vizyonuyla doğal kaynakların tükenme riskine karşı duyarlılıkla hareket eden TAÇ, yeni Reborn Nevresim Koleksiyonu’nu tanıttı. Bu koleksiyon, daha az su, daha az atık, daha az karbon ayak izi, daha çok insana değer, daha çok inovasyon misyonunu benimseyerek hayata geçirildi. Biyoçeşitliliği koruma sorumluluğuyla şekillenen Reborn Nevresim Koleksiyonu, çevresel sürdürülebilirlikte önemli bir konu olan karbon ve su ayak izini azaltma hedefiyle çevre dostu ev tekstili konusunda önemli bir adım attı.

Koleksiyon, süreç optimizasyonlarıyla hazırlanarak çevre dostu ev tekstilinde fark yaratıyor. TAÇ, bu koleksiyon aracılığıyla bir endemik bitkinin tohumdan çiçeğe uzanan hikayesini anlatıyor. Sade desenlerin geleneksel TAÇ yorumuyla buluştuğu koleksiyon, zamansız bir şıklık sunuyor. Tasarımda sürdürülebilirlik temasını işleyen koleksiyon, endemik bitkilerin korunması konusunda toplumda farkındalık yaratmayı ve bu yöndeki çabaların daha geniş kitlelere ulaşmasını amaçlıyor.

TAÇ, Çevre Dostu Koleksiyonuyla Ön Planda

Istanbul Nazendesi, Kapadokya Soğanı ve Van Ters Lalesi gibi endemik bitkilerin ilham verdiği öykü, 6 farklı nevresim takımında can buluyor. Daha az su, enerji, karbon ayak izi ve boya tüketimi prensiplerine uygun olarak atılan sürdürülebilir adımlar, Reborn Nevresim Koleksiyonu ile hayat buluyor. Koleksiyon, özel ambalajında dekoratif yastık kılıfı olarak kullanılabilen bir şekilde sunularak, %100 pamuk yapısıyla yumuşak bir dokunuş vaat ediyor.

Ev tekstili alanında Zorlu Tekstil Grubu’nun en güçlü markalarından biri olan TAÇ, sürdürülebilir bir dünya vizyonuyla geleceği düşünerek ürünler tasarlamaya devam ediyor. “Gelecek için bugün” sloganıyla sürdürülebilirliği odak noktasına alan Reborn Koleksiyonu, hem evlere hem de dünyaya değer katıyor.

TAÇ’ın yeni Reborn Koleksiyonu’nu keşfetmek isteyenler, www.tac.com.tr adresini ziyaret edebilir veya TAÇ mağazalarını tercih edebilirler.