Şişecam ACLE’de Yer Alacak

Tüm cam alanlarının temelinde faaliyet gösteren ve küresel düzeyde tek oyuncu olan Şişecam, Deri Fuarı ACLE’de yerini alacak.

Şişecam’un ACLE Yolculuğu: 29-31 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan All China Leather Exhibition (ACLE Fuarı) için Şişecam hazırlıklarını sürdürüyor. Şanghay Yeni Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan Şangay Deri Fuarı’nda, Şişecam ürünlerini sergileyerek ziyaretçilerle buluşacak.

Çin’deki tek uluslararası deri fuarı olan ACLE’de, Şişecam Tankrom markasıyla bazik krom sülfat üretiminin dünya genelindeki en önde gelen ismi olarak öne çıkıyor. Çin Deri Endüstrisi Birliği (CLIA) ve APLF Limited tarafından düzenlenen Şangay Deri Fuarı, küresel deri endüstrisinin merakla beklediği bir etkinlik olarak öne çıkıyor.

Şişecam, deri kimyasalları konusundaki ürün yelpazesini sergileyecek ve sektör profesyonelleriyle buluşma fırsatı yakalayacak. Kimyasallar alanındaki geniş deneyimiyle sektöre katkı sağlayan Şişecam, Tankrom® ve ecol-tan® ürünleri ile ilgili detayları paylaşmak üzere E2-C03 numaralı stantta ziyaretçilerini ağırlayacak.