Şekerbank Müşterilerinin Dijital Dönüşümünü Destekliyor

Şekerbank, müşterilerinin nakit yönetiminde dijital dönüşümlerini destekleyen e-Dönüşüm ürünlerini tek bir platformda bir araya getirdi.

Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, Şekerbank, Ard Grup Bilişim Teknolojileri AŞ ile gerçekleştirdiği iş birliği çerçevesinde e-Dönüşüm yükümlüsü olan müşterilerine e-Fatura, e-İmza, e-Arşiv, e-İrsaliye, e-SMM, e-MM, e-Defter, Ön Muhasebe programı gibi ürünlerin yanı sıra tüm bankalardaki nakit akışlarını kolayca takip etme imkanı sunan banka entegrasyonu ve satıcıları ile alıcıları online ortamda buluşturan e-Ticaret Pazar Yeri Entegrasyon ürünlerini içeren Şekerbank Elektronik Fatura (ŞEF) sistemi aracılığıyla ödeme, tahsilat ve muhasebe işlemlerini güvenli ve hızlı bir şekilde elektronik ortamda takip etme imkanı sağlıyor.

İş birliği çerçevesinde oluşturulan farklı çözüm paketleri sayesinde, müşterilere nakit akışlarını planlama, günlük faaliyetlerin gerektirdiği nakit akışını yönetme, operasyonel hataları ve maliyetleri azaltma, takip kolaylığıyla birlikte zaman ve iş gücü tasarrufu gibi avantajlar sunan sistem, birçok çözümü bir araya getiriyor.

Açıklamada görüşleri yer alan Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu, müşterilerinin nakit yönetiminde ihtiyaç duydukları dijital bankacılık çözümlerinin önemine dikkat çekerek şunları belirtti:

Tuğbay Kumoğlu

“Müşterilerimizin nakit akışlarını yönetirken dijital dönüşüm sürecinde yanlarında olma amacıyla ŞEF sistemini hayata geçirdik. Bu sayede müşterilerimize e-Dönüşüm ürünlerini kullanma imkanı sunarken, operasyonel verimliliklerini artırmalarına ve nakit akışlarını etkili bir şekilde yönetmelerine yardımcı olacak E-çözümlerle kolaylık sağlıyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına özel ürün ve hizmetlerimizi dijital teknolojilerle güçlendirmeye devam edeceğiz.”