Rosatom Rüzgar Enerjisi Alanında Büyüyor

Yıldız Holding alt yapısı büyük ölçüde tamamlanan Kandıra Gıda OSB’de birçok alt yapısı bitirilen fabrikalar için ilk adımı attı.

Kandıra Gıda OSB’de 13 yıl aradan sonra ilk yatırım süreci başladı. Alt yapısı büyük oranda tamamlanan, birçok arsada alt yapısı bitirilen fabrikalar için ilk adımı Yıldız Holding’den geldi. Ülker markasının sahibi Yıldız Holding, geçen yıl aldığı iki arsada ilk fabrika temelini nisan ayında atmayı planlıyor. Alt yapı büyük ölçüde tamamlandı. 2010 yılında kurulma kararı alınan Kandıra Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde (Kandıra GİOSB) alt yapı çalışmaları devam ederken aynı zamanda fabrikaların temel atması için de alanlar oluşturuldu.

Fabrikaların kurulacağı arsalarda alt yapı çalışmalarını büyük bir kısmını tamamlayan Kandıra Gıda İhtisas OSB’de Ülker markasının sahibi Yıldız Holding 15 yıl aradan sonra kendi için ilk kez Türkiye’de bir fabrika yatırımı yapacak. Geçtiğimiz sene Kandıra Gıda İhtisas OSB’yi ziyaret eden Yıldız Holding Yönetim Kurulu üyesi Ali Ülker, iki fabrika yapmak için OSB’nin içinde iki arsa satın aldı. Alınan arsalara fabrikaların bu sene içirisinde yapılması planlanıyor.

author avatar
Aleyna Yıldırım
Editör