PLASTPOL 2023, Kapılarını Açmaya Hazırlanıyor!

Avrupa’nın en önemli plastik işleme ve dönüştürme etkinliklerinden biri olan Plastik ve Kauçuk İşleme Fuarı PLASTPOL, 23-26 Mayıs tarihinde Targi Kielce‘de gerçekleşecek.

Pandemi, plastik ve kauçuk endüstrisinin durumunu etkilemekle kalmadı, aynı zamanda tüm pazarın gelişmesine de olanak sağladı. Bu ilerleme, özellikle lastik eldivenler, plastik ambalaj ve benzer ürünlere olan artan taleple ilişkilendirildi. Plastik, öncelikle tıp alanında solunum cihazı aksesuarları, hastane ekipmanı ve laboratuvar filtreleri gibi alanlarda pandemi döneminin sessiz kahramanı olarak öne çıktı. Bunlar, vazgeçilmez olduğunu kanıtlayan plastik ve kauçuk ürünlerin sadece bazıları. Bu olumlu gelişmeler, plastik konusundaki kamu algısında açıkça bir değişik yaratmış oldu.

Kielce PLASTPOL Expo, çeyrek asırdır Orta ve Doğu Avrupa’nın iş dünyasının merkezi haline geldi. Fuar, plastik işleme sektöründe faaliyet gösteren yerli ve küresel şirketler için önemli bir diyalog platformu oldu. Polonya’nın doğusunda ve güneyinde, benzer prestij ve ölçeğe sahip fuarların yer almaması; PLASTPOL’u alanında öncü bir konuma getirdi.

PLASTPOL, sektör öncülerini bir araya getiriyor

Expo, distribütörler, malzeme üreticileri ve makine üreticileri ile öncelikle endüstri müşterilerinin temsilcilerini bir araya getiriyor. PLASTPOL, saygın bir konuma sahip olması nedeniyle sadece endüstri yayınlarında değil, aynı zamanda ulusal ve uluslararası medyada da birinci sayfa haberleriyle dikkat çekiyor.

PLASTPOL, sadece makine ve alım teklifleriyle sınırlı kalmayan bir etkinlik. Fuar, toplantılar, seminerler ve eğitim kurslarıyla doludur ve bu sayede dünyanın dört bir yanından uzmanlarla yüz yüze görüşme imkânı sunar. Ayrıca iş ve profesyonel deneyimleri paylaşma fırsatı verir. Bu yıl, Plastech-INFO tarafından düzenlenen seminerlerin uzun yıllara dayanan geleneği devam ediyor ve plastik işleme teknolojisindeki en son gelişmelere odaklanıyor. PlasticsEurope Polska derneği tarafından düzenlenen etkinlikte açılış ve yıllık basın konferansı gibi iş görüşmeleri de yer alıyor. Bu, küresel plastik piyasalarının gelişimiyle ilgili bir raporun sunumunu içeriyor.

author avatar
Hatice Çam
Editör