Ödüllü Ticaret Fuarı Blechexpo Geri Dönüyor

Çelik üretimini ve sac işlemeyi daha sürdürülebilir hale getirme hedefiyle Blechexpo/Schweisstec 2023 önemli bir ivme sağladı ve küçük işletmelerin bile otomasyonu başarılı bir şekilde benimseyebileceğini gösterdi. İki yılda bir düzenlenen inovasyon ödüllü fuarın detayları belli oldu.

Sac ve metal işleme teknolojilerini birleştiren organizasyon Blechexpo Stuttgart Fuarı, sadece ticari ziyaretçilere değil, aynı zamanda bir satın alma platformundan daha fazlasını sunmaktadır. Mesleki eğitim, sunumlar ve bilgi paylaşımı sistemi içinde etkili bir iletişim merkezi olma misyonunu sürdürmektedir.

Blechexpo Stuttgart, ileri teknolojileri, ekipmanları, makineleri, alüminyum, bakır ve sac metal işleme süreçlerinin tüm zincir sistemlerini, kesme ve birleştirme ile ilgili mekanik ve teknolojik tasarımları küresel alıcılar ve yatırımcılarla buluşturmaktadır. Etkinlik, hammadde yönetiminden depolamaya, kuruluma hazır ürünlerden işlemeye kadar geniş bir ürün ve çözüm yelpazesi sunmaktadır.

Ticaret fuarı birliğinin açıkladığı hedef, soğuk şekillendirme sac işleme proses zincirini ve ilgili termal veya mekanik kesme, birleştirme ve bağlantı teknolojilerini kapsayan bir platform sağlamaktır.

Blechexpo, 21-24 Ekim 2025 tarihleri arasında Stuttgart’ta gerçekleştirilecektir.