Mercedes-Benz’den Engelli Bireylere Özel Proje

Mercedes-Benz, yeni reklam kampanyası olan “Inclusion is Unstoppable” ile engelli bireylere yönelik otomobil özelliklerini vurguluyor. Bu kampanya, markanın engellilere daha iyi otomobil deneyimi sunma taahhüdünü bir kez daha ön plana çıkarıyor.

Marka, engelli sürücülerin ve yolcuların günlük hayatta daha fazla bağımsızlık kazanmalarına yardımcı olan bir dizi yenilikçi özellik sunuyor. Bu özellikler arasında otomobillerin erişilebilirliğini artıran rampalar, otomatik açılan kapılar ve engelli bireylerin direksiyon başında daha rahat hissetmelerini sağlayan özel tasarlanmış kontroller bulunuyor.

Ayrıca ercedes-Benz’in “Inclusion is Unstoppable” kampanyası, engellilere yönelik farkındalığı artırmayı ve toplumda daha fazla dahil olmalarını teşvik etmeyi hedefliyor. Bu kampanya, engelli bireylerin herkes gibi günlük hayatta her türlü deneyimi paylaşabileceğini vurguluyor.

Mercedes-Benz, Yeni Kampanyasıyla Kapsayıcılık Durdurulamaz Diyor

Kampanyanın arkasında özellikle global Mercedes-Benz hesabına hizmet veren Omnicom’un Team X bölümü ve Antoni ajansı bulunuyor. Marka ayrıca, kampanyayı hazırlamak için Berlin merkezli yapım şirketi Modest Department, yönetmen Debora Brune ve fotoğrafçı Raul Suciu’nun desteğini de aldı. Bu kampanya kapsamında katılım aktivisti Raúl Krauthausen tarafından kurulan Sozialhelden derneği ile iş birliği de yapıldı.

Kampanya hakkında açıklama yapan Antoni Strateji Müdürü Juliane Krause-Akelbein, “Engellilikle doğrudan ilgilenen herkesin kampanyaya dahil olmasını istedik çünkü bu bağlamda etkilenen insanlarla iletişim kurmak hayati önem taşıyor, onlar hakkında değil.” dedi.

author avatar
Hatice Çam
Editör