K Fuarı, Katılımcı Konseyi ile Başlangıç Yaptı

K 2025, uluslararası plastik ve kauçuk endüstrisi için en önemli fuar olarak öne çıkıyor. Bu kapsamda, Katılımcılar Konseyi’nin ilk toplantısı düzenlendi. Toplantı, 8-15 Ekim 2025 tarihleri arasında Düsseldorf’ta gerçekleştirilecek K 2025 için heyecan verici bir başlangıç oldu.

Katılımcılar Konseyi, Messe Düsseldorf‘a K 2025’e yönelik hazırlıklarında yardımcı oluyor. Ayrıca konsey, temel kavramsal ve organizasyonel konularda danışmanlık sunuyor. Konseyde sergilenen endüstriyel segmentlerin ve önemli endüstriyel birliklerin temsilcileri bulunuyor. Bu sayede K 2025’te sunulan ürün ve hizmetlerin geniş yelpazesini kapsayacak bir perspektif elde ediliyor. Makine ve tesis mühendisliği, plastik ve kauçuk ham madde ve yardımcı üretim, yarı mamul ürünlerin ve plastik ve kauçuktan yapılan endüstriyel bileşenlerin üretimi gibi alanlar konseyin ilgi alanına giriyor.

K Fuarı Katılımcı Konseyi Buluştu

Reifenhäuser Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı ve VDMA Plastik ve Kauçuk Makine Birliği Başkanı Ulrich Reifenhäuser, Katılımcılar Konseyi Başkanlığı görevine devam edecek. Aynı şekilde, VDMA Plastik ve Kauçuk Makine Birliği Direktörü Thorsten Kühmann, iletişim komitesinin başkanlığını sürdürecek. Bu önemli görevlerdeki devam kararları, sektördeki liderlerin deneyim ve liderlik yeteneklerine olan güveni yansıtıyor.

K Fuarı’na İlgi Büyük

Dünyanın her yerinden şirketler, üç yılda bir gerçekleşen bu etkinlikte en son teknolojik gelişmeleri, mevcut çözümleri ve vizyoner yaklaşımları sergiliyor. Geçtiğimiz yıl, K Ekim’de yapılan etkinlik, iklim koruması, döngüsel ekonomi ve dijitalleşme konularında etkileyici yenilikleri ve geleceğe dair önemli adımları ortaya koyarak büyük beklentileri fazlasıyla karşıladı. 59 farklı ülkeden 3.000‘den fazla şirket sergileme yaparken, 169 ülkeden gelen 177.500‘e yakın ticaret ziyaretçisi K 2022’de bir araya geldi. Bu büyük etkinlik, sektördeki ilerlemeleri takip etmek, yeni iş birlikleri kurmak ve geleceğe yönelik trendleri keşfetmek için ideal bir platform sağladı.

K Fuarı, birçok katılımcıyı ağırladı.

K 2022’nin değerlendirildiği; özel turlar, videolar ve sergileyici röportajlarının yer aldığı videoları izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

K 2025’te, plastik ve kauçuk endüstrisinin önde gelen uluslararası tedarikçileri ve hizmet sağlayıcıları yine sergileme yapacaklar. Gelecek fuarın ana konuları, önümüzdeki aylarda organizatörler tarafından belirlenecek. Başvuru belgeleri ise sergileyicilere 2024 yılının başında gönderilecek.