Interplas Plastik Fuarı 2026 Baskısı Haziran’a Taşınacak

Birleşik Krallık’ın en büyük plastik etkinliği olan Interplas, 75. yılını kutlayarak bu hafta Birmingham’daki NEC’de tekrar gerçekleşti.

Fuar, 30’dan fazla ülkeden gelen 540’tan fazla katılımcının ürün lansmanları, en son plastik teknolojileri ve yenilikleri ile dolu bir etkinlik oldu. Bu ilham verici gösteri özellikleri ve iki aşamadan geçen ilgi çekici sunumların yanı sıra, ziyaret eden profesyonellerin üretimle ilgili üst düzey içgörüler kazanmalarını ve hayata geçirebilecekleri uygulanabilir fikirler edinmelerini sağladı. Fuarın ilk iki akşamında düzenlenen Interplas After Show partisi ve Interplas Social ile ağ oluşturma, sektörün son derece yoğun üç günün sonunda yeniden bağlantı kurmasına ve enerji toplamasına olanak tanıdı.

Fuar Alanındaki Katılımcıların Geri Bildirimleri Son Derece Olumluydu

KraussMaffei Group İngiltere Satış Direktörü Richard Mumford şunları söyledi: “Standımızı ziyaret eden insan sayısı ve gelecek projeler için görüştüğümüz yeni taleplerin sayısı bizi çok heyecanlandırdı.”

Wittmann Battenfeld Birleşik Krallık Ortak Genel Müdürü Daniel Williams da şu açıklamayı yaptı: “Wittmann Battenfeld Birleşik Krallık olarak fuar, bizim için gerçekten başarılı geçti; birçok müşteri katılım gösterdi ve aynı zamanda stantta bazı harika yeni bağlantılar kuruldu. Herkesin enerji verimliliğine odaklandığı bu dönemde, Wittmann’ın onlara nasıl yardımcı olabileceğini, zamandan ve paradan tasarruf etmelerine nasıl destek olabileceğini göstermek bizim için harika bir deneyimdi.”

Arburg Ltd Genel Müdürü Colin Tirel, şu eklemeyi yaptı: “Arburg Ltd için 2023 Interplas fuarı kesinlikle muhteşemdi. 2021’deki son gösterinin başarılı olduğunu düşündüm, ancak bu etkinlik, üzerinde çalışabileceğimiz daha fazla temas ve tartışma imkanı sundu. Rapid News ekibine tebrikler, 2026’da kesinlikle geri döneceğiz!”

Interplas Insights Konferansı, Jaguar Land Rover, Britanya Plastik Federasyonu, RECOUP, GoRolloe ve Innovate UK’nin üst düzey sunumlarına ev sahipliği yaptı. Eğitim programının yanı sıra heyecan verici özellikler arasında Bilgi Pavyonu gibi bulunan etkinlik, katılımcılara araştırma ve geliştirme, beceriler ve eğitim, düzenleme ve malzeme seçimi konularında sektördeki ticari kuruluşlar, danışmanlar ve hizmet sağlayıcılarla tanışma fırsatı sundu. 2023’te yoğun talep nedeniyle geri dönen PlastikCity Pavyonu, fuar alanındaki çözüm çeşitliliğini daha da artırarak ilk kez 20 katılımcıyı izleyiciyle buluşturdu.