İlham Veren Kadınlar “Daha Eşitlikçi Bir Dünya” Panelinde Buluştu

İş Bankası tarafından düzenlenen panele, çeşitli alanlarda başarı elde etmiş kadınlar, ilham verici hikayelerini paylaştı.

Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye İş Bankası, Birleşmiş Milletler’in (BM) bu yılki 8 Mart Dünya Kadınlar Günü teması olan ‘Kadınlara Yatırım Yapın: İlerlemeyi Hızlandırın’ kapsamında “Daha Eşitlikçi Bir Dünya” adlı paneli düzenledi.

Panelin açılış konuşmasını İş Bankası Sermaye Piyasaları Müdürü Işıl Dadaylı gerçekleştirdi. Spor, tarım, sanayi, bilim gibi farklı alanlarda başarıya ulaşmış kadınlar, panelde iki ayrı oturumda bir araya gelerek ilham verici hikayelerini ve başarıya giden yolda yaşadıkları deneyimleri paylaştı.

Moderatörlüğünü Nilay Örnek’in üstlendiği “Güçlü Kadın Güçlü Gelecek” oturumuna Fenerbahçe Üniversitesi Yeni Medya Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ebru Güzel, milli tenisçi Çağla Büyükakçay ve KOÇKAM bursiyeri ile Konuşmamız Gerek Derneği Eş Kurucusu İlayda Eskitaşçıoğlu katıldı.

İş Grubu Yeni Nesil Girişimcilik Başkanı Barış Karakullukçu’nun moderatörlüğünde düzenlenen “Girişimcilik Dünyasında Kadın” oturumuna ise İş Bankası’nın ana destekçisi olduğu Workup Girişimcilik Programı’nın mezunlarından Juphy’nin ortağı ve Üst Yöneticisi (CEO) Alara Eren İplikçioğlu, Yüzeytek Yüzey İşlem Teknolojileri Sanayi Kurucusu Ferda Yazıcıol ve Hatay’da ipekböceği yetiştiriciliği yapan Tülay Genç katıldı.