Hyundai’den İlk Akıllı Kentsel Mobilite Merkezi

Hyundai Motor Grubu, 21 Kasım‘da akıllı kentsel mobilite merkezini açarak mobilite, üretim ve müşteri deneyimini baştan aşağı yeniden tanımlayacak.

Şirketin yaptığı açıklamaya göre; Singapur’da bulunan Hyundai Motor Grubu Singapur İnovasyon Merkezi (HMGICS), faaliyete geçtiğinde mobilite üretiminin geleceğini yeniden şekillendirecek ve müşteri deneyimine yeni standartlar getirecek. HMGICS tesisi, Grubun insanlık için ilerleme vizyonunun bir parçası olarak konumlandırılmış olup, insan ve robotik süreçler arasında yenilikçi ve üst düzey bir entegrasyon sunacak.

Akıllı Mobilite, Geleceği Şekillendiriyor

HMGICS, geleneksel üretime kıyasla daha yenilikçi bir üretim yöntemi benimseyecek ve aynı zamanda insan merkezli akıllı otomotiv üretim teknolojisinin bir test ortamını sunacak. Ayrıca, sürdürülebilirlik ve müşteri deneyimine özel önem vererek, gelecekteki mobilite prensiplerine liderlik edecek.

İnovasyon merkezi, Singapur’un akıllı şehir ekosistemine tamamen entegre olacak ve bölgenin daha iyi ve daha sürdürülebilir bir gelecek oluşturma konusundaki ortak vizyonu güçlendirecek.