Formnext 2023 Harika Bir Başlangıç ​​​​Yaptı

Formnext bugün, 10 Kasım 2023 tarihine kadar Eklemeli İmalat ve modern endüstriyel üretim alanında dünyanın en iyilerini sergileyeceği Frankfurt’ta çok başarılı bir başlangıç ​​yaptı.

Ziyaretçi ilgisi, çok sayıda dünya prömiyeri ve tüm süreç zinciri boyunca öne çıkan olaylarla dolu destekleyici etkinliklerden oluşan bir program. 859 katılımcı ve 54.000 m²’den fazla rezerve edilmiş brüt taban alanıyla dokuzuncu Formnext, dört gün boyunca Main Nehri üzerindeki ticaret fuarı metropolü Frankfurt’u, Eklemeli Üretime odaklanan yenilikçi ve sürdürülebilir üretim çözümlerinin küresel merkezine dönüştürecek.

İnşaat sektöründen otomotiv sektörüne, makine mühendisliğinden medikal teknoloji ve sanata kadar Formnext 2023, farklı sektörlere yönelik benzersiz çeşitlilikte uygulama ve çözümler sergileyecek. Mesago Messe Frankfurt GmbH Formnext Başkan Yardımcısı Sascha F. Wenzler, “Gelecekte rekabetçi, yenilikçi ve sürdürülebilir bir şekilde faaliyet göstermek isteyen her sanayi şirketi, Eklemeli Üretim konusunu ele almalıdır” diyor.

Formnext, AM dünyasının her yıl öne çıkan etkinliği olup, teknoloji ve yeniliğe hevesli bir topluluğu – “aileyi” – Frankfurt’ta dört olaylı ve ilham verici ticaret fuarı günü boyunca bir araya getiriyor. Formnext 2023’te AM endüstrisinin uluslararası seçkinleri çok sayıda dünya prömiyeri sunacak, böylece ziyaretçiler yalnızca en son teknolojilere bakmakla kalmayacak, aynı zamanda gelecekteki üretim çözümlerini de tartışabilecekler. Ayrıca katılımcılar tasarım, üretim ve malzemelerden son işlemlere ve kalite güvenceye kadar tüm süreç zinciri boyunca çözümler sergileyecek. Wenzler, “Yalnızca tüm süreçte güvenle ustalaşabilenler AM ile başarılı olabilir” diyor.

Destekleyici Etkinliklerden Oluşan Benzersiz Program

Formnext, çok aşamalı bir konferans programı, çok sayıda gösteri ve çok daha fazlasını içeren benzersiz bir destekleyici etkinlik programıyla tam olarak doğru uzmanlığı ve mükemmel ilhamı sağlamaya hazırdır. “Ziyaretçiler Formnext’te benzersiz derecede kapsamlı ve ileriye dönük bir dizi etkinlik bulacaklar. AM profesyonellerinden yeni başlayanlara kadar herkes Cuma gününe kadar Frankfurt’a gelmeli ve bilgilerini genişleterek, ilham alarak ve ağlarını genişleterek bu eşsiz platformdan faydalanmalı” , diye açıklıyor Wenzler.

Destekleyici etkinlikler programının öne çıkanlarından biri Daimler Truck & Buses işbirliğiyle düzenlenen “Servis Sağlayıcı Pazaryeri” vitrininin galası olacak. Daimler Truck & Buses ve Brose gibi tanınmış otomotiv şirketleri, AM’yi nasıl kullandıklarını ve hizmet sağlayıcıların bu bağlamda nasıl bir rol oynadıklarını göstermek için uygulamalar kullanacak.

Bu yılın ortak bölgesi Nordic, “sürdürülebilirlik” teması etrafında birçok çözüm ve yenilik sunarken, aynı zamanda Danimarka, Finlandiya, Norveç ve İsveç’teki AM endüstrisinin ekonomik potansiyelini de gösterecek.

Bu yılki ticaret fuarındaki diğer öne çıkanlar:

  • AM’ye yeni başlayanlar için “Discover3Dprinting” semineri: her gün sabah 9:30, Salon 11.1-E69
  • Sanat Vitrini AM Art Space: Salon 11.0-C18
  • BE-AM Vitrini: Salon 11.0-F49
  • BE-AM Sempozyumu: 8 Kasım, 09.00-17.00, Portalhaus
  • Servis Sağlayıcı Pazar Yeri: Salon 12.1-B101
  • İskandinav Pavyonu: Salon 11.0-D68
  • Başlangıç ​​Alanları: Salon 11.1-B55 ve 12.0-B81
  • VDMA Additive4Industry Vitrini: Salon 12.0-B01
  • Kariyer Günü: 9 Kasım, salon 11.0-D71

Formnext stream – tamamlayıcı dijital teklif Bu yıl Formnext bir kez daha tamamlayıcı bir dijital platform sunacak. İlgilenen taraflar, Formnext streAM’de (www.formnext/stream) katılımcı ürünlerini görebilecek, şirketlerle bağlantı kurabilecek ve (şahsen veya çevrimiçi) toplantılar düzenleyebilecek. Platform Kasım ayının sonuna kadar yayında kalacak ve fiziksel etkinlikten sonra bile iletişimde kalmak için iyi bir fırsat sunacak. Formnext streAM’in öne çıkan özelliklerinden biri de izleyicilere sahnede gerçekleşen etkinlikleri canlı ve isteğe bağlı olarak takip etme şansı veren Formnext.TV’dir.