FLO Group, Kadının Güçlenmesi Prensiplerinin İmzacısı Oldu

FLO Group CEO’su Yenal Gökyıldırım, “WEPs ilkelerine uygun olarak üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getirmeye ve her zaman daha iyisini başarmaya devam edeceğiz” şeklinde ifade etti.

FLO Group, kadınların güçlendirilmesini ve ekonomik istihdama katılımlarını desteklemek amacıyla Birleşmiş Milletler Kadının Güçlenmesi Prensipleri (The Women’s Empowerment Principles-WEPs) kapsamında imza attı.

Yenal Gökyıldırım

Şirketin açıklamasına göre, FLO, fırsat eşitliği konusunda farkındalığı artırmak ve çalışanlarının kariyer yolculuklarında güçlenmelerine katkıda bulunmak amacıyla geliştirdiği projelerini WEPs prensipleri çerçevesinde sürdürecek.

FLO Group CEO’su Yenal Gökyıldırım, açıklamada görüşlerine yer vererek, fırsat eşitliğini yaygınlaştırmak ve kadınların iş yaşamında güçlenmelerine destek olmak için çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Gökyıldırım, her attıkları adımda topluma değer yaratma çabasında olduklarını vurgulayarak, “Hayatın her alanında eşitlik, çeşitlilik ve kapsayıcılığı destekleyen bir topluluk olarak, kadınların ve gençlerin güçlendirilmesiyle, özel gereksinimlere uygun çözümleri hayata geçirme konusunda özenle çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Hep Daha İyisi Çalışmaya Devam Edeceğiz

Yenal Gökyıldırım, her adımda insan odaklı bir yaklaşımla hareket ettiklerini ve çalışma arkadaşlarının kariyer yolculuklarına katkı sağlayan projeleri hayata geçirdiklerini belirterek şu değerlendirmelerde bulundu:

“Eşitlik, Çeşitlilik ve Kapsayıcılık Komitemiz aracılığıyla toplumsal cinsiyet eşitliğinin tüm ekosistemimiz için ne kadar önemli olduğunu vurgulamakla kalmıyor, aynı zamanda kadınların güçlenmesi ve fırsat eşitliğinin sağlanması için üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmek için azami çaba harcıyoruz. Gelecekte de WEPs ilkeleri doğrultusunda üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getirmeye ve daha iyisini başarmaya devam edeceğiz.”